ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Όσο υπάρχει (ο κάθε) Διαμαντόπουλος, θα έχει πάντα κάτι να πει ο (κάθε) Λουτσέσκου!

Ένα πέναλτι - αρκούδα έκανε δικαιολογημένα έξαλλους τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και τον Λουτσέσκου να πάει πάλι στον... κόφτη το γραφικόμετρο!
Όσο υπάρχει (ο κάθε) Διαμαντόπουλος, θα έχει πάντα κάτι να πει ο (κάθε) Λουτσέσκου!

Μόνο ο Διαμαντόπουλος είδε πέναλτι υπέρ του Λεβαδειακού στη Τούμπα. Τρελάθηκαν Γκαγκάτσης – Καρυπίδης. Τα… δικά του πάλι ο Λουτσέσκου. Ακόμα προσπαθεί η ΚΕΔ να βρει που είδε ο διεθνής ρέφερι την παράβαση! Ούτε στο… Κουβέιτ τέτοιο πέναλτι!

Και αφού πιστεύεις οτι έχεις δει τα πάντα μετά τον… σουβλατζή Φινλανδό στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, οι Έλληνες διαιτητές έχουν κερδίσει πόντους (αφού και σαφώς υπάρχουν πολύ χειρότερα), έρχεται ο Διαμαντόπουλος να επαναφέρει τις ισορροπίες και τους παράγοντες να εμμένουν στην άποψη τους για ξένους, μέχρι το Κογιότ να πιάσει το μπιπ – μπιπ!

Mετά τις αθηναϊκές ομάδες και τις αθηναϊκές… πινακίδες, ο Ράζβαν Λουτσέσκου «χτύπησε» ξανά. Με «μαϊμού» πέναλτι και κλεμμένους τίτλους. Ο προπονητής του λαού, αναφέρθηκε στο πέναλτι που καταλόγισε ο Διαμαντόπουλος υπέρ του Λεβαδειακού, με το… γραφικόμετρο να πιάνει και πάλι… κόφτη!

Αλλά όσο υπάρχει (ο κάθε) Διαμαντόπουλος, θα έχει πάντα να πει κάτι ο (κάθε) γραφικός Λουτσέσκου!

Ένα πέναλτι ανύπαρκτο, το οποίο δεν αξιολόγησε σωστά ο διεθνής ρέφερι, έγινε εν συνεχεία πέναλτι – αρκούδα, αφού βλεποντας τη φάση στο μόνιτορ, μετά το on field review που του συνέστησε ο VAR, δεν άλλαξε την αρχική του απόφαση!

Απορίας άξιο, αφού και μόνο από το point of contact είναι ξεκάθαρο οτι ο επιτιθέμενος πατάει εκείνος τον τερματοφύλακα και… ξαπλώνει. Πιο «θέατρο» πεθαίνεις ένα πράμα!

Ο Διαμαντόπουλος κατάφερε να ξεσηκώσει όλο τον ΠΑΟΚ και δικαιολογημένα, αφού ούτε εκείνοι, ούτε όσοι είδαν, ούτε η ΚΕΔ, μπορούν να καταπιούν την… εμμονή του στην αρχική και λανθασμένη απόφαση!

Το… πέσιμο που έφαγε ο διεθνής διαιτητής στο ημίχρονο από Γκαγκάτση – Καρυπίδη δεν συνηθίζεται στο γήπεδο της Τούμπας. Ντράπηκε και η ντροπή με όσα άκουσε ο ρέφερι, τα οποία έγραψε στο Φύλλο Αγώνα.

Ακόμα και ο παρατηρητής διαιτητής και μέλος της ΚΕΔ, Αντώνης Καρατζίκας, του μετέφερε οτι όσες φορές κι αν είδε τη φάση, δεν τον πείθει οτι υπάρχει παράβαση!

Αμετακίνητος ωστόσο ο Διαμαντόπουλος. «Υπάρχει παράβαση. Τον βρίσκει χαμηλά». Προφανώς θα το πήγε με γεωγραφικά κριτήρια, γιατί στη Τούμπα μαρκάρισμα για πέναλτι δεν υπήρχε. Ίσως με «το χαμηλά» να εννοούσε στον Πλαταμώνα, στη Λάρισα ή στον Βόλο! Στη Θεσσαλονίκη πάντως πέναλτι ποτέ!

Υ.Γ. Mπορεί να φεύγει για το μακρινό Κουβέιτ (31/1)  ως 4ος του Σιδηρόπουλου (και var τον Ευαγγέλου), στην Ελλάδα θα αργήσει να σφυρίξει ξανά!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Όσο υπάρχει (ο κάθε) Διαμαντόπουλος, θα έχει πάντα κάτι να πει ο (κάθε) Λουτσέσκου!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!