ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός αποκλειστικό: Αυτά είδαν (και είπαν) οι Γερμανοί στο φάουλ πριν το 1-1!

Το επιθετικό φάουλ στον Ροντινέι πριν ο ΠΑΟΚ ισοφαρίσει τον Ολυμπιακό φάνηκε μέχρι τα Μάλγαρα, αλλά οι διαιτητές το μέτρησαν!
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός αποκλειστικό: Αυτά είδαν (και είπαν) οι Γερμανοί στο φάουλ πριν το 1-1!

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Όλοι οι διάλογοι μετά το γκολ του ΠΑΟΚ, στο οποίο προηγείται καθαρό επιθετικό φάουλ του Κωνσταντέλια στον Ροντινέι.

Καταρχήν τα… πολλά με λίγα που τελείωσε το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός δεν σήκωνε γκρίνιες και διαμαρτυρίες στα αποδυτήρια, για τη φάση του γκολ των γηπεδούχων που στο ξεκίνημα υπάρχει επιθετικό φάουλ που το είδαν μέχρι τα διόδια στα Μάλγαρα. Παρ’ όλα αυτά η διαιτητική ομάδα το μέτρησε κανονικά.

Και επειδή το Sportime είναι multilingual (να αυτά δεν θέλουμε) έχει και τον διάλογο της γερμανικής ομάδας στην επίμαχη φάση που ο Κωνσταντέλιας κάνει φάουλ στον Ροντινέι.

Καταρχήν ο ρέφερι του αγώνα, ενημερώνει οτι δεν έχει δει το παραμικρό. Ο βοηθός που είδε, είδε κάτι άλλο. «Υπάρχει ένα τζαρτζάρισμα και τίποτα άλλο». Αυτός το τερμάτισε αφού είδε οτι υπάρχει μαρκάρισμα ψηλά.

Και ήρθε ο VAR και το αποτελείωσε! Αφού έκανε τον έλεγχο της φάσης έδωσε το ok να συνεχίσει με σέντρα ο συμπατριώτης του. «Υπάρχει μια επαφή χαμηλά, ο παίκτης του ΠΑΟΚ δεν βρίσκει τη μπάλα, αλλά η επαφή είναι light. Κανονικό το γκολ συνεχίζεις».

Στο ημίχρονο δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο παρά το ποστάρισμα του Καραπαπά για «διπλό φονικό». Ρώτησαν τον διαιτητή αν έγινε έλεγχος της φάσης και αν το γκολ δεν ακυρώθηκε επειδή δεν μπορούσε να γυρίσει τόσο πίσω η φάση.

Πάντως χέρι δεν υπάρχει. Η μπάλα βρίσκει accidental στο χέρι του Τόμας, αλλά δεν σκοράρει ο ίδιος για να ακυρωθεί, αλλά συμπαίκτης του.

Όσον αφορά στον παρατηρητή, ρώτησε τον Γερμανό για την συγκεκριμένη φάση χωρίς να πάρει ξεκάθαρη θέση. Το μόνο που ξεκαθάρισε ήταν οτι δεν υπάρχει κανένα πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ.

Δείτε ΕΔΩ τη φάση

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός αποκλειστικό: Αυτά είδαν (και είπαν) οι Γερμανοί στο φάουλ πριν το 1-1!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!