Βαρούχας πριν το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: «Έπρεπε να αποβληθεί ο Βιεϊρίνια»

Ο τηλεκριτικός διαιτησίας, Παναγιώτης Βαρούχας τοποθετήθηκε όπως κάθε βδομάδα για τις επίμαχες φάσεις στην εκπομπή της ΕΡΤ, Αθλητική Κυριακή.

Έρχεται ντέρμπι την Τετάρτη (13/1), ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στην Τούμπα και σύμφωνα με τον Παναγιώτη Βαρούχα, ο Βιεϊρίνια δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί.

Ο τηλεκριτικός διαιτησίας, Παναγιώτης Βαρούχας τοποθετήθηκε όπως κάθε βδομάδα για τις επίμαχες φάσεις στην εκπομπή της ΕΡΤ, Αθλητική Κυριακή.

Αρχικά υποστήριξε ότι το πέναλτι του ΠΑΟΚ κόντρα στον Βόλο για το 1-1 ήταν σωστό.

Ωστόσο σημείωσε πως αργότερα και συγκεκριμένα στο 52′, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια θα έπρεπε να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα, άρα να χάσει και το ντέρμπι της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαρούχας

«Στο γκολ του Βόλου η μπάλα χτυπάει στο στήθος του Περέα και δεν πάει στο χέρι, άρα σωστά μέτρα. Μετά, στο πέναλτι που κερδίζει η ομάδα του ΠΑΟΚ, ο παίκτης του Βόλου έχει το χέρι σε αφύσικη θέση και είναι σωστό το πέναλτι.

Όσον αφορά όμως τον Αντελίνο Βιεϊρίνια έχει γίνει λάθος. Παίρνει σωστά την πρώτη κίτρινη κάρτα, όμως στο 52’ χτύπησε τον παίκτη του Βόλου στο πρόσωπο. Η μπάλα έχει βγει εκτός γηπέδου και για αυτό δεν είναι πέναλτι. Ωστόσο έπρεπε να αποβληθεί ο Βιεϊρίνια με δεύτερη κίτρινη».

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης και την επίμαχη φάση

 

 

Bαθμολογία Super League: Στο – 1 ο ΠΑΟΚ από τον Άρη, στο -2 ο Παναθηναϊκός από την ΑΕΚ