Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζον Φαν’τ Σχιπ μίλησε για την ισοπαλία της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στη Γεωργία και αναφέρθηκε σε αυτά που οδήγησαν στο εν λόγω αποτέλεσμα.

Η Ελλάδα δεν κατάφερε να νικήσει τη Γεωργία με την οποία μοιράστηκε το βαθμό της ισοπαλίας στο πλαίσιο των προκριματικών του Mundial 2022 και ο Τζον Φαν’τ Σχιπ μίλησε για το συγκεκριμένο γεγονός.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε πως δεν είναι ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, τονίζοντας πως υπάρχει απογοήτευση για την εμφάνιση.

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

«Παίξαμε εναντίον μίας καλής ομάδας, δεν μπορέσαμε να παίξουμε όπως θα θέλαμε. Είχαμε κάποιες στιγμές στο πρώτο ημίχρονο με τον Τζόλη, τον Μπακασέτα και τον Φορτούνη, αλλά γενικά δυσκολευτήκαμε. Ξέραμε πως είναι επικίνδυνη η Γεωργία και μετά από ένα λεπτό δεχθήκαμε την ισοφάριση. Έπρεπε να αμυνθούμε καλύτερα. Στο τέλος θα μπορούσαμε να χάσουμε αλλά και να κερδίσουμε. Συνολικά δεν ήμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα».

Συνεχίζοντας ο Ομοσπονδιακός τεχνικός πρόσθεσε: «Δεν βρήκαμε τις λύσεις που συνήθως συζητάμε και βρίσκουμε στο γήπεδο. Υπάρχει απογοήτευση όχι για το αποτέλεσμα τόσο, όσο για την εμφάνιση μας. Δεν φτάσαμε στο επιθυμητό επίπεδο. Έπρεπε να παίξουμε καλύτερα. Η ισοπαλία ίσως να ήταν σήμερα το δίκαιο αποτέλεσμα, αλλά δεν είναι αυτό που θέλαμε».

Ο Τζον Φαν’τ Σιπ πρόσθεσε: «Πάντα πρέπει να πιστεύεις. Ο βαθμός με την Ισπανία ήταν ένας πόντος που κερδίσαμε, ήταν σαν νίκη. Τώρα χάσαμε δύο βαθμούς. Πρέπει να κάνουμε έλεγχο της… ζημιάς, να παρουσιαστούμε έτοιμοι στον Σεπτέμβρη και να προετοιμάσουμε μία ομάδα που να μπορέσει να πάρει τις νίκες που θέλουμε. Υπάρχουν ακόμα πολλοί αγώνες για να πάρουμε βαθμούς».

Τζαβέλλας: «Φταίμε όλοι, δεν μπορούμε να λέμε πως δεν πειράζει»

Μπουχαλάκης: «Από τη χαρά μας πιαστήκαμε στον ύπνο»