Ο Κάρλος Ζέκα μίλησε για την ισοπαλία της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στη Γεωργία, σημειώνοντας πως οι αντίπαλοι τους δημιούργησαν πολλά προβλήματα.

Εθνική Ελλάδας και Εθνική Γεωργίας αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στον δεύτερο όμιλο για τα προκριματικά του Mundial 2022 με τον Κάρλος Ζέκα να μιλάει για το συγκεκριμένο γεγονός.

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής σημείωσε πως οι αντίπαλοι τους δημιούργησαν προβλήματα και έριξε την ευθύνη σε όλη την ομάδα, τονίζοντας πως προσπάθησαν αλλά δεν ήταν αρκετό, ενώ έδωσε το… σύνθημα για τη συνέχεια.

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

«Στην αρχή μπορούσαμε να σκοράρουμε, αλλά μετά οπισθοχωρήσαμε και δεν πρεσάραμε όσο είχαμε πει. Η Γεωργία είναι καλή ομάδα, μας πίεσε και μας δημιούργησε προβλήματα. Έπρεπε να κλείσουμε τις γραμμές μετά το γκολ και να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Δεν φταίει ένας, φταίμε όλοι. Προσπαθήσαμε, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό.

Ξέραμε πως είναι καλή ομάδα η Γεωργία, αλλά δεν περιμέναμε εμείς να είμαστε έτσι… Τώρα έγινε, θα πρέπει να δούμε τι έγινε λάθος. Δεν έχει τελειώσει τίποτα και πρέπει όμως να τα πάμε καλύτερα».

Φαν’τ Σχιπ: «Δίκαιο το αποτέλεσμα, απογοητευμένοι από την εμφάνιση»

Όμιλος Εθνικής: Πέρασε πρώτη η Ισπανία – Δείτε τη βαθμολογία