Ζέκα: «Δεν πρέπει να κλαίμε, πάμε για τη νίκη με Σουηδία»

Δεν είναι ώρα για δάκρυα για την Εθνική, όπως τόνισε στις δηλώσεις του ο Κάρλος Ζέκα, που έδωσε σύνθημα αντεπίθεσης.

Ζέκα: Μετά τις δηλώσεις του Τζον Φαν’τ Σχιπ, τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής εκπροσώπησε στη συνέντευξη τύπου πριν από το παιχνίδι με την Σουηδία, ο Κάρλος Ζέκα.

Ο μέσος της Κοπεγχάγης έστειλε μήνυμα νίκης ενόψει του αυριανού αγώνα, και τόνισε πως η Εθνική ομάδα δεν έχει χρόνο για δάκρυα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κάρλος Ζέκα μίλησε για:

-τις ελπίδες πρόκρισης μετά την ισοπαλία στο Κόσοβο: «Πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη αύριο και τίποτε άλλο. Να πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Η Σουηδία είναι πολύ καλή ομάδα, είναι πολλά χρόνια μαζί και όπως είδαμε στο Euro αλλά και το ματς με την Ισπανία είναι πολύ δυνατή ομάδα».

-το αν υπάρχει χρόνος να αντιστραφεί το κλίμα: «Ήταν δύσκολα για μας μετά την ισοπαλία στο Κόσοβο. Πρέπει πάντα να έχεις ψυχολογία, γιατί έχουμε ένα διαφορετικό παιχνίδι μπροστά μας και μια ευκαιρία να δείξουμε καλύτερη εικόνα από ό,τι στο Κόσοβο. Μετά το ματς και χθες δεν ήταν καλές μέρες για μας, αλλά αυτό έχει περάσει. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και δεν πρέπει να κλαίμε. Να τα δώσουμε όλα με τη Σουηδία και θα δούμε τι θα γίνει».

-το τι χρειάζεται να κάνει η Εθνική και ποιους παίκτες της Σουηδίας θεωρεί πιο επικίνδυνους: «Πρέπει να παίξουμε πιο πολύ με την μπάλα. Να κάνουμε αυτό που κάνουμε στις προπονήσεις. Όταν έχεις την κατοχή είναι πιο εύκολο να παίξεις. Το δυνατό σημείο της Σουηδίας είναι όλη η ομάδα. Έχουν καλούς παίκτες, αλλά το δυνατό τους στοιχείο είναι το σύνολο».

-το αν υπάρχει πίεση εν όψει του αγώνα της Τετάρτης και πώς την αντιμετωπίζουν στην Εθνική: «Η πίεση υπάρχει συνέχεια όταν φοράμε αυτή τη φανέλα. Δεν είναι μόνο τώρα. Πάντα την έχουμε αυτή την πίεση. Δεν αλλάζει τίποτα τώρα. Θα δούμε μετά το ματς τι θα γίνει, τότε μπορούμε να πούμε περισσότερα».

-την άποψή του για τη Σουηδία: «Είναι καλοί παίκτες, δυνατοί και βλέπω πως παίζουν κάπως διαφορετικό ποδόσφαιρο. Είναι πολύ δύσκολο να τους αντιμετωπίζεις και το ξέρουμε αυτό. Διαθέτουν μια πολύ δυνατή ομάδα που αποδίδει καλά ως σύνολο».

Διαβάστε επίσης:

Εθνική Ελλάδας: Μένει μέχρι να φύγει ο Φαν΄τ Σχιπ!

Κούγιας για Εθνική Ελλάδας: «Συνονθύλευμα, επιλογή Γιαννάκη Παπαδόπουλου ο Δέλλας»!

Καταγγελίες «φωτιά» για άδειες στην Πυροσβεστική την ώρα που καίγονταν η χώρα