Φίγκο: «Η European Super League, μόνο super δεν είναι - Είστε τραγικοί»

Έξαλλος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του αναφορικά με την σύσταση της European Super League σε τοποθέτηση του ο Λουίς Φίγκο.

Έξαλλος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του αναφορικά με την σύσταση της European Super League σε τοποθέτηση του ο Λουίς Φίγκο.

Φίγκο: Η European Super League ετοιμάζεται να πάρει σάρκα και οστά μετά την απόφαση δημιουργίας της από 12 μεγάλα Ευρωπαϊκά club. Φυσικά αυτή τους η κίνηση έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων καθώς δεν το πήραν με καλό μάτι ούτε οι οπαδοί των ομάδων αλλά ούτε και πολλοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου.

Ένας από αυτούς είναι και ο πρώην Πορτογάλος σταρ του αθλήματος Λουίς Φίγκο που χαρακτήρισε τους δημιουργούς του εγχειρήματος ως τραγικούς! Ο άλλοτε παίκτης των Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης έλυσε την σιωπή του και εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ στις διοικήσεις των ομάδων, αναφορικά με την Λίγκα που δεν θα είναι καν super όπως τόνισε.

«Αυτή η αποκαλούμενη Super League, μόνο ‘super’ δεν είναι. Αυτή η άπληστη και πονηρή κίνηση θα προκαλέσει την καταστροφή για τις ρίζες του αγαπημένους μας αθλήματος, για το γυναικείο ποδόσφαιρο και την ευρύτερη κοινότητα του ποδοσφαίρου, μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσει τους ιδιοκτήτες των ομάδων οι οποίοι ενδιαφέρονται μόνο για τον εαυτό τους και εδώ και καιρό έχουν πάψει να νοιάζονται για τους οπαδούς και έχουν αποκοπεί πλήρως από τις αθλητικές αξίες. Τραγικοί!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πέρεθ: «Η European Super League θα σώσει οικονομικά τις ομάδες, δεν θα αποκλειστούν παίκτες και ομάδες»