Για τη στάση που αναμένεται να έχει η Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στη διοργάνωση της European Super League μίλησε ο θρύλος της Ισπανικής ομάδας, Ρομπέρτο Κάρλος.

Ρομπέρτο Κάρλος: Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι από τις ομάδες που όχι απλά συμφώνησαν για την ίδρυση της European Super League αλλά και μέσω του προέδρου της θα έχουν και ηγετικό ρόλο σε αυτήν.

Από την άλλη, ο Βραζιλιάνος θρύλος της Ισπανικής ομάδας, Ρομπέρτο Κάρλος προχώρησε σε δηλώσεις που μοιάζουν να είναι αντικρουόμενες σε σχέση με τις αντίστοιχες του Φλορεντίνο Πέρεθ, καθώς τόνισε πως η στάση του club θα έχει να κάνει με τις αποφάσεις τις UEFA για το θέμα.

Πιο συκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος πρεσβευτής των «μερένγκες», μιλώντας στο «Movistar», τόνισε πως ο σύλλογος θα συμμορφωθεί στις οδηγίες της UEFA και πως θα αγωνιστεί στις διοργανώσεις που θα ορίσει εκείνη.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης θα παίξει στις διοργανώσεις που θα μας πουν να συμμετάσχουμε. Δεν εξαρτάται μόνο από εμάς. Θα κάνουμε ό, τι μας πει η UEFA. Θα παίξουμε στους διαγωνισμούς που θα μας πουν», τόνισε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φίγκο: «Η European Super League, μόνο super δεν είναι – Είστε τραγικοί»