Από 77.500 ευρώ πήρε κάθε ΠΑΕ της Football League από το Στοίχημα. Κάποιες τα μοίρασαν ήδη στους ποδοσφαιριστές. Άλλες ακόμα... καθαρογράφουν τις λίστες με τις οφειλές!

Από 77.500 ευρώ πήρε κάθε ΠΑΕ της Football League από το Στοίχημα. Κάποιες τα μοίρασαν ήδη στους ποδοσφαιριστές. Άλλες ακόμα... καθαρογράφουν τις λίστες με τις οφειλές!

Από 77.500 ευρώ πήρε κάθε ΠΑΕ της Football League από το Στοίχημα. Κάποιες τα μοίρασαν ήδη στους ποδοσφαιριστές. Άλλες ακόμα… καθαρογράφουν τις λίστες με τις οφειλές!

Oικονομική ανάσα για τις 20 ΠΑΕ της Football League. Συγκεκριμένα στο ταμείο της κάθε ομάδας μπήκε το ποσό των 77.500 ευρώ από το στοίχημα. Ποσό που θα βοηθήσει να κλείσουν «τρύπες» αφού στις περισσότερες υπάρχουν αρκετές οφειλές προς τους ποδοσφαιριστές.

Κάποιες ήδη πλήρωσαν υποχρεώσεις προς τους παίκτες, εν αντιθέσει με άλλες που ακόμα γράφουν τη λίστα για το πως θα μοιραστούν τα χρήματα, αφού προφανώς, τα 77 χιλιάρικα δεν είναι αρκετά και θα… δουλέψει έναντι οφειλών.

Μετά την καταβολή των χρημάτων, η διοργανώτρια Super League 2/Football League εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση με αποδέκτη τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

 

Αναλυτικά η ευχαριστήρια ανακοίνωση:

«Η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας, εκφράζει τις ευχαριστίες της στον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη και τους συναρμόδιους υπουργούς για την άμεση κινητοποίηση τους όσον αφορά στην καταβολή του ποσοστού φορολόγησης παικτών τυχερών παιχνιδιών στις είκοσι ΠΑΕ της Football League».

 

Διαβάστε επίσης

Ηρακλής: Ολοκληρώθηκε το deal, o προπονητής του «Γηραιού» στη Super League 2!

Survivor: Ο Τζέιμς Καφετζής… «τον καρφώνει» χωρίς ντροπή με τα μάτια! Δείτε ποιος είναι

Υποχρεωτικός εμβολιασμός υγειονομικών – Πρόστιμα στις δομές και χωρίς αποδοχές οι αρνητές εργαζόμενοι