×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Νίκη Βόλου: «Στον νότιο όμιλο για τιμωρία και παραδειγματισμό»!


Κώστας Λάππας

Νίκη Βόλου: «Στον νότιο όμιλο για τιμωρία και παραδειγματισμό»!


Η κλήρωση του πρωταθλήματος της Football League προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Νίκης Βόλου.

Η Νίκη Βόλου τοποθετήθηκε στον νότιο όμιλο, γεγονός το οποίο δεν άφησε ασχολίαστο η ΠΑΕ.

Οι «κυανόλευκοι» θεωρούν ότι η διαδικασία που ακολουθήθηκε δεν ήταν η νόμιμη. Και η αλήθεια είναι ότι ουδέποτε είδαμε την κλήρωση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Νίκη, για το ποια από τις δύο θα τοποθετηθεί στον νότιο και ποια στον βόρειο.

Είναι μάλιστα, χαρακτηριστικό ότι κανένα μέλος του ΔΣ της Νίκης Βόλου δεν κλήθηκε εκπροσωπήσει την ΠΑΕ στην κλήρωση.

Football League 2020-21: Το αναλυτικό πρόγραμμα σε βόρειο και νότιο όμιλο – Πόσοι ανεβαίνουν, πόσοι πέφτουν

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Νίκη Βόλου

«Σήμερα η ομάδα μας, ίσως για πρώτη φορά στην 96χρόνη ιστορία της, όλως τυχαίως, κατατάχθηκε στο Νότιο Όμιλο του πρωταθλήματος της Football League και ο άτιμος ο κλήρος επιβεβαίωσε τις προβλέψεις όλων των sites που έλεγαν ότι θα καταταγούμε εκεί «για τιμωρία» και «προς παραδειγματισμό», για να έχουμε καλύτερη συμπεριφορά στο μέλλον. Παρακαλούμε να μας πληροφορήσετε ποιος ήταν ο τυχερός που τράβηξε τον κλήρο και ποιοι παρίσταντο σε αυτή την κλήρωση.

Ο εκπρόσωπος των ομάδων της Football League και πρώην παράγοντας των Χανίων, της Κορίνθου, του Αστέρα Αμαλιάδας, του Βύζαντα Μεγάρων, του Αχαρναϊκού και, εσχάτως, της ΠΑΕ Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου συμμετείχε στη διαδικασία;

Σημειώνουμε ότι δεν ειδοποιήθηκε να παρευρεθεί εκπρόσωπός μας, όπως είθισται, σε αυτές τις κληρώσεις, παρότι προτίθετο να περάσει test Covid-19, να φοράει την απαραίτητη μάσκα και να συμμετέχει στη διαδικασία.

Φυσικά και έχουμε τεράστια εμπιστοσύνη στη διαφάνεια των διαδικασιών, όμως, προφανώς, προεξοφλείτε την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου που βρίσκεται σε εκκρεμότητα, κάνοντας επίκληση για επίσπευση των διαδικασιών, αποκρύπτοντας τους πραγματικούς λόγους καθυστέρησης έναρξης των πρωταθλημάτων, μιας και το αντίτιμο του προσφερόμενου τηλεοπτικού συμβολαίου από τον πάροχο, δεν επαρκεί ούτε για την αγορά ενός “πινακίου φακής”.

Επίσης, σημειώνουμε ότι η έναρξη του Πρωταθλήματος της SL2, χωρίς να υπάρχουν δικαστικές εκκρεμότητες, μετατέθηκε προσφάτως για την 7η Νοεμβρίου 2020».

 

View this post on Instagram

 

Σήμερα η ομάδα μας, ίσως για πρώτη φορά στην 96χρόνη ιστορία της, όλως τυχαίως, κατατάχθηκε στο Νότιο Όμιλο του πρωταθλήματος της Football League και ο άτιμος ο κλήρος επιβεβαίωσε τις προβλέψεις όλων των sites που έλεγαν ότι θα καταταγούμε εκεί “για τιμωρία” και “προς παραδειγματισμό”, για να έχουμε καλύτερη συμπεριφορά στο μέλλον. Παρακαλούμε να μας πληροφορήσετε ποιος ήταν ο τυχερός που τράβηξε τον κλήρο και ποιοι παρίσταντο σε αυτή την κλήρωση; Ο εκπρόσωπος των ομάδων της Football League και πρώην παράγοντας των Χανίων, της Κορίνθου, του Αστέρα Αμαλιάδας, του Βύζαντα Μεγάρων, του Αχαρναϊκού και, εσχάτως, της ΠΑΕ Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου συμμετείχε στη διαδικασία; Σημειώνουμε ότι δεν ειδοποιήθηκε να παρευρεθεί εκπρόσωπός μας, όπως είθισται, σε αυτές τις κληρώσεις, παρότι προτίθετο να περάσει test Covid-19, να φοράει την απαραίτητη μάσκα και να συμμετέχει στη διαδικασία. Φυσικά και έχουμε τεράστια εμπιστοσύνη στη διαφάνεια των διαδικασιών, όμως, προφανώς, προεξοφλείτε την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου που βρίσκεται σε εκκρεμότητα, κάνοντας επίκληση για επίσπευση των διαδικασιών, αποκρύπτοντας τους πραγματικούς λόγους καθυστέρησης έναρξης των πρωταθλημάτων, μιας και το αντίτιμο του προσφερόμενου τηλεοπτικού συμβολαίου από τον πάροχο, δεν επαρκεί ούτε για την αγορά ενός “πινακίου φακής”. Επίσης, σημειώνουμε ότι η έναρξη του Πρωταθλήματος της SL2, χωρίς να υπάρχουν δικαστικές εκκρεμότητες, μετατέθηκε προσφάτως για την 7η Νοεμβρίου 2020. #nikivoloufc

A post shared by ΠΑΕ Νίκη Βόλου – Niki Volou FC (@nikivoloufc) on

ΒΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΔΩ

Sportime Extras