ΕΠΣ Πέλλας – Αντωνίου: Χαραμάδα αισιοδοξίας για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο


Γιάννης Τεριλίδης

ΕΠΣ Πέλλας – Αντωνίου: Χαραμάδα αισιοδοξίας για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο


Από εκείνους, που στην παρούσα φάση, έχει κάνει τις δικές του κινήσεις και δείχνει πως έμπρακτα υποστηρίζει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι  και ο νυν αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας, Αστέριος Αντωνίου.

Το sportime, μίλησε μαζί του και αποτυπώνει με ακρίβεια τα όσα συνέβησαν.  Ο κ. Αντωνίου  σε επικοινωνία που είχε με τον Γ.Γ Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά, του έθεσε το ζήτημα της έναρξης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, με ένα παράλληλο σχέδιο, που θα καλύπτει και το υγειονομικό πρωτόκολλο όπως γίνεται και στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Παράλληλα ο ίδιος (Αντωνίου) αναζήτησε μέσω ομολόγων του συναδέλφων άλλων Ομοσπονδιών, διαφορετικών χωρών, αλλά και θεσμικών προσώπων, να εμπλουτίσει τις γνώσεις του, όσον αφορά τον τρόπο της συνέχισης των πρωταθλημάτων ή ακόμη κι εκείνων που δεν έχουν ξεκινήσει.

Κίνηση που δείχνει το πάθος του κ. Αντωνίου, να ολοκληρώσει μια πρόταση, που να στηρίζετε σε πραγματικά γεγονότα και μόνον.

Από την άλλη,  η θέση του κ. Μαυρωτά δεν ήταν αρνητική, δεχόμενος όλα όσα εκτέθηκαν από τον αντιπρόεδρο της ΕΠΟ,  όμως εκείνο που του επισήμανε και προώθησε εμμέσως πλην σαφώς ήταν, πως θα πρέπει να ασκηθεί πίεση προς τις Περιφέρειες, ώστε οι τελευταίες να καλύψουν τα τεστ, που απαιτούνται, ώστε σε περίπτωση που ανάψει το πράσινο φως, για την έναρξη ΚΑΙ του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, να είναι όλοι και όλα έτοιμα.

Σίγουρα αυτή η κίνηση του αντιπροέδρου της ΕΠΟ και προέδρου της ΕΠΣ Πέλλας, είναι  προς τη  σωστή κατεύθυνση και μ’ αυτό τον τρόπο ανοίγει ένας δίαυλος  επικοινωνίας με τη γενική γραμματεία, όσον αφορά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, που μέχρι πρόσφατα δεν υπήρχε. Ενώ με τον τρόπο αυτό, ανοίγει μια χαραμάδα αισιοδοξίας, για όλους τους λάτρες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, που περιμένουν με αγωνία την επόμενη μέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δόξα Άρτας – Νούτσος: «Το μέλλον μας ανήκει»

Magbox. Κάντε δικά σας με ένα κλικ όλα τα αγαπημένα σας περιοδικά.


Sportime Extras