Σπάθας: Οι λασπολόγοι θα λογοδοτήσουν στην ελληνική δικαιοσύνη


Γιάννης Τεριλίδης

Σπάθας: Οι λασπολόγοι θα λογοδοτήσουν στην ελληνική δικαιοσύνη


Όλο αυτό το διάστημα, βρήκαν ευκαιρία και  κάποιοι, συγκυριακά και ευκαιριακά, κατόρθωσαν να πλέξουν μια σαθρή και αστήριχτη κατηγορία, προκειμένου να «τραυματίσουν»  την οικογένεια Σπάθα! Όμως όπως αποδείχθηκε δεν τα κατάφεραν.

Η πρόσφατη πανηγυρική αθώωση από τα ελληνικά δικαστήρια, ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου και αυτονόητα και λογικά αντιστρέφει τους ρόλους. Όμως για όσους γνωρίζουν τον Γιάννη Σπάθα, τον νυν γενικό γραμματέα της ΕΠΣ Πειραιά, ανήκει σε εκείνους που όταν κάποιος συκοφαντήσει μέλος της οικογένειάς του, είναι να καταφέρνεται εναντίον του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βύζας – Χριστόπουλος: Ελπίζω σύντομα να ανάψει το πράσινο φως

Είναι γνωστό, πως λέει λίγα, αλλά κάνει πολλά. Απόδειξη πως όλο αυτό το διάστημα που τα… «ποντίκια» χόρευαν ελεύθερα, ο Σπάθας κράτησε χαμηλούς τους τόνους και με υπομονή περίμενε τη δικαίωση. Η οποία ήρθε, για να αποδειχθεί, πως όλα ήταν ψέματα και υπερβολές.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από το στενό του περιβάλλον, ήρθε η ώρα και η σειρά να μιλήσει κι αυτός. Και θα… «μιλήσει» με μηνύσεις όπως αναφέρει σε δικούς του ανθρώπους.

Ενώ οι πηγές  που μίλησαν ακόμη και για συνομωσίες και στημένες δίκες, αποδείχθηκαν πως είχαν δίκιο. Ενώ το ίδιο ισχυρίζεται και αυτός,  γι αυτό το λόγο, όπως διέρρευσε μια πληροφορία η αντεπίθεσή του θα είναι πολύ σκληρή, εναντίον των συκοφαντών, που είναι διοικητικοί και εξωδιοικητικοί!

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras