Τεράστια νίκη μέσα στο Περιστέρι πήρε ο Ιωνικός. Υποδοχή από 200 οπαδούς και Τσιριγώτη στη Νίκαια. Εκτός λόγω πειθαρχικού έμεινε ο Μπουένο.

Ιωνικός: 200 οπαδοί υποδέχθηκαν το πούλμαν της αποστολής στη Νίκαια. Τι είπε ο Δημήτρης Σπανός για τον αποκλεισμό του Μπουένο.

Τεράστια νίκη μέσα στο Περιστέρι πήρε ο Ιωνικός. Υποδοχή από 200 οπαδούς και Τσιριγώτη στη Νίκαια. Εκτός λόγω πειθαρχικού έμεινε ο Μπουένο.

Μεγάλο διπλό, το πρώτο του στη φετινή Super League, πήρε ο Ιωνικός επί του Ατρομήτου. Παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες ποδοσφαιριστών, όπως ο Τσιγκρίνσκι, ο Κάνιας, ο Σάντσες και ο Λενίς, που είχε ο Δημήτρης Σπανός έφυγε νικητής από το Περιστέρι.

Τρίποντο που πανηγυρίστηκε δεόντως, τόσο μετά το τέλος του αγώνα, όσο και στη Νίκαια. Την αποστολή των «κυανόλευκων» υποδέχθηκαν στη Νίκαια περίπου 200 οπαδοί της ομάδας, μαζί με τον διοικητικό ηγέτη, Γιάννη Τσιριγώτη.

Όπως αναμενόταν, προπονητής και ποδοσφαιριστές αποθεώθηκαν από τους φίλους του Ιωνικού.

 

Λόγω πειθαρχικού εκτός ο Μπουένο

Εκτός αποστοής έμεινε και ο Μπουένο. Χωρίς να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού ή τιμωρίας, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός δεν ήταν στην 20άδα, λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

Το γεγονός επιβεβαίωσε ο Δημήτρης Σπανός, στις δηλώσεις του στη συνέντευξη τύπου, μετά το φινάλε της αναμέτρησης.
«Για να το πω… λαϊκά, η ομάδα δεν έχει ανάγκη κανέναν ποδοσφαιριστή που έχει. Το λέω σαν σχήμα λόγου. Σίγουρα όλοι είναι πολύτιμοι. Όμως, είδατε ότι και με αυτές τις ελλείψεις, η ομάδα έδειξε πάρα πολύ καλά στοιχεία. Σε ό, τι αφορά τον αποκλεισμό του Μπουένο, αυτή η ομάδα δεν έχει κανένα πρόβλημα.

Άρα, λοιπόν, όταν δημιουργούνται προβλήματα εκ των έσω θα πρέπει να κόβονται στην αρχή τους. Ένα σημαντικό κομμάτι είναι η πειθαρχία. Υπήρξε ένα πειθαρχικό παράπτωμα, το οποίο θα έπρεπε να μην περάσει έτσι από εμάς, από εμένα συγκεκριμένα. Γι’ αυτό αποκλείστηκε. Δύο πράγματα υπάρχουν: Ή βαδίζουμε με τα ”θέλω” τα δικά μας ή χωρίζουμε. Δεν υπάρχει μέση λύση», ανέφερε ο Αιγιώτης τεχνικός.