Το μεταγραφικό πλάνο που έχει ο Ιωνικός ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Ποιοι φεύγουν, ποιοι έρχονται στη Νίκαια!

Ιωνικός: Τέσσερις προσθήκες και τρεις αποχωρήσεις ενόψει Ιανουαρίου.

Το μεταγραφικό πλάνο που έχει ο Ιωνικός ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Ποιοι φεύγουν, ποιοι έρχονται στη Νίκαια!

Aλλαγές θα κάνει στο ρόστερ του ο Ιωνικός τον Ιανουάριο. Η ομάδα της Νίκαιας δεδομένα «πονάει» σε κάποιες θέσεις και η απόφαση για ενίσχυση είναι ειλημμένη.

Οι θέσεις για τις οποίες κινούνται ήδη να αποκτήσούν ποδοσφαιριστές οι κυανόλευκοι, είναι εκείνη του αμυντικού χαφ, ενός 10αριού, ενός εξτρέμ, αλλά και επιθετικού.

Αν και στο «6» υπάρχουν οι Ντάλσιο, Ρομάο (που παίζει και ως στόπερ), Κάνιας, Γκοτσούλιας και Μπάσα θα ανοίξει θέση, αφού ο τελευταίος έχει ήδη ενημερωθει οτι δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία.

Στο «10» μετά τον Άοσμαν υπάρχει το… χάος. Ουδείς μπορεί να καλύψει το κενό του, όταν δεν είναι διαθέσιμος ο μέχρι στιγμής, mvp του φετινού Ιωνικού.

Στα εξτρέμ υπάρχουν μόνο οι Λενίς, Καμπράλ και Ματσούκας. Από το καλοκαίρι «φώναζε» το κενό στα «φτερά» της επίθεσης.

Και στο φορ, μετά τον Τουράμ επίσης το… τίποτα. Ο Μάναλης φιλότιμος, αλλά δεν μπόρεσε να καλύψει σε καμία περίπτωση το κενό του βραζιλιάνου.

Κόσμος θα έρθει, αλλά και κόσμος θα φύγει από τη Νεάπολη. Τα ονόματα γνωστά, τα έχει αποκαλύψει το Sportime. Πλην του Ντελγκάδο που έφυγε, του Μπάσα που θα φύγει, εκτός πλάνων είναι άλλοι δύο ποδοσφαιριστές που δεν μπαίνουν ούτε αποστολή. Ο Μπουένο που έχει υποπέσει και αρκετές φορές σε πειθαρχικό παράπτωμα και ο βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός Λουάν.

Και με τους δύο θα γίνουν συζητήσεις για να λυθούν άμεσα τα συμβόλαια τους.