Στιγμιότυπο από το Ιωνικός - ΠΑΟΚ

Οι εξελίξεις για τους παίκτες που επιθυμεί ο Ιωνικός να αποχωρήσουν

Με κάποιους όλα ήταν εύκολα στο θέμα των διαζυγίων. Με άλλους όχι και ο Ιωνικός το προσπαθεί προκειμένου να «φύγουν» αυτά τα συμβόλαια και να προχωρήσει σε μεταγραφές με μεγαλύτερη άνεση.

Οι Αναγνωστόπουλος και Μουστάκης δεν αποκλείεται να συνεχίσουν να είναι συμπαίκτες στην Κηφισιά, ο Κωνσταντινίδης μιλάει με τον Λεβαδειακό, ενώ αποχαιρέτησαν και οι Ντελγκάδο και Μπονέτι. Υπάρχουν, όμως, πιο «βαριά» συμβόλαια που «καίνε».

Το ένα είναι του Λουάν. Ο Βραζιλιάνος έχει προταθεί σε διάφορες ομάδες, μεταξύ των οποίων είναι και η Βέροια. Είναι πολύ δύσκολο να βρει αλλού τα χρήματα που παίρνει στη Νίκαια. Στην ουσία ένα εξάμηνο είναι ανενεργός και αυτό καθιστά δύσκολο το να υπάρξει ενδιαφέρον από αλλού. Γίνεται, πάντως, προσπάθεια.

Ο Μπάσα έχει ξεκαθαρίσει πως «με το που βρω πρόταση, θα φύγω». Στη δική του περίπτωση το μεγάλο πρόβλημα είναι οι τραυματισμοί του. Αλλιώς πολύ δύσκολα θα τον αποκτούσε ο Ιωνικός και μάλιστα με το συμβόλαιο που του έδωσε.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν οι Μπουένο και Φουρλάνος. Για τον πρώτο έχει ήδη γίνει μεγάλη προσπάθεια. Ο Λεβαδειακός έδειξε ενδιαφέρον με τον παίκτη να μη θέλει να παίξει στη Super League 2, ενώ προτάθηκε και σε ομάδες τις Κύπρου χωρίς προς το παρόν να έχει προκύψει κάτι. Δεν δείχνει ακόμα να έχει συνειδητοποιήσει την κατάσταση ο Ισπανός.

Όσο για τον Φουρλάνο, στη Νίκαια πίστευαν πως θα χειριστεί διαφορετικά την όλη κατάσταση και η στάση του προκαλεί σε ορισμένους αρνητική εντύπωση. Κυρίως γιατί ο Ιωνικός τον στήριξε και με το παραπάνω όταν τραυματίστηκε και εκείνος στις πρώτες επαφές για λύση του συμβολαίου του, λέγεται ότι ζήτησε ένα σημαντικό ποσό ως αποζημίωση.