ΙΣΠΑΝΙΑ

Μπαρτσελόνα: Αποφασισμένος ο Τσάβι – Έκοψε τον Πικέ από την τηλεόραση

Η εποχή Τσάβι στην Μπαρτσελόνα φέρνει νέους κανόνες!
Μπαρτσελόνα: Αποφασισμένος ο Τσάβι – Έκοψε τον Πικέ από την τηλεόραση

Κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία. Κάποιοι πιστεύουν πως η αθλητική πειθαρχία σε κάνει αξιόπιστο μέλος ομάδας και αυτό διευκολύνει τη λειτουργία της. Κάπως έτσι κινείται και ο Τσάβι στη Μπαρτσελόνα.

Όπως έχετε διαβάσει στο Sportime ο 41χρονος τεχνικός βάζει τη «σφραγίδα» του, προχωρώντας στις δικές του επιλογές.

Αρχικά, «έκοψε» πέντε μέλη από το τεχνικό επιτελείο, ενώ τώρα έρχεται να ακυρώσει τηλεοπτική συνέντευξη του Ζεράρ Πικέ.

Τι και αν υπήρξαν συμπαίκτες, τι και αν είναι ένας εκ των αρχηγών της ομάδας οι κανονισμοί αφορούν τους πάντες. Σύμφωνα με την «Sport», ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός, είχε προγραμματισμένη μια τηλεοπτική συνέντευξη, για την επόμενη εβδομάδα.

Ενδεχομένως το γεγονός ότι πρόκειται το χιουμοριστικό σόου El Hormiguero, με παιχνίδια και πιο… χαλαρές ερωτήσεις να έπαιξε το ρόλο της.

Η ουσία λοιπόν είναι πως ο Τσάβι επέστρεψε στο «Καμπ Νου» και φέρνει ριζικές αλλαγές με στόχο να σώσει ότι σώζεται αυτή τη σεζόν.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ιωσήφ Σηφάκης

«Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα… και δε θα δουλέψεις ποτέ». Πόσες και πόσες φορές έχουμε ακούσει αυτή την έκφραση και κάπως έτσι κινήθηκα και εγώ. Από το τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών μηχανικών στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και πλέον στο sportime.gr με στόχο την παρουσίαση των ειδήσεων με ενδιαφέρον, αξιόπιστο και αμερόληπτο τρόπο.

?>