Το μέλλον του Ρόναλντ Κούμαν στον πάγκο της Μπαρτσελόνα είναι αμφίβολο και η διοίκηση των «μπλαουγκράνα» έχει αρχίσει συζητήσεις με τον Τσάβι!

Μπαρτσελόνα: Η τελευταία ισοπαλία της Μπαρτσελόνα στην έδρα της Λεβάντε φαίνεται πως έχει φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον Ρόναλντ Κούμαν, με το μέλλον του Ολλανδού τεχνικού στον πάγκο των «μπλαουγκράνα»  να είναι αβέβαιο.

Η εικόνα τις Ισπανικής ομάδας δεν έχει πείσει, τη στιγμή που σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας, η Μπαρτσελόνα είναι σε συζητήσεις με τον Τσάβι για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Ο παλαίμαχος Ισπανός μέσος ανανέωσε μεν πρόσφατα το συμβόλαιο που έχει με την Αλ Σαντ, ωστόσο δεν υπάρχει καμία ρήτρα και θα είναι ελεύθερος να αποχωρήσει σε περίπτωση που δεχθεί πρόταση από τους Καταλανούς.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στην Ισπανία, η διοίκηση των «μπλαουγκράνα» έχει ήδη αρχίσει επαφές με τον Τσάβι, προσπαθεί ωστόσο να κρατήσει διακριτική στάση σε ένδειξη σεβασμού προς τον Κούμαν, ο οποίος περιμένει πάντως ότι θα συνεχίσει στον πάγκο και την επόμενη περίοδο.

Σημειώνεται, μάλιστα, πως ο ίδιος ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα. Ζοάν Λαπόρτα, είναι αυτός που έχει επικοινωνία με τον Τσάβι και αναμένεται, επίσης, οι δύο άνδρες να τα πουν και από κοντά τις προσεχείς ημέρες.

Το προηγούμενο διάστημα κάτι τέτοιο φαινόταν δύσκολό όμως πλέον, τα πράγματα φαίνεται ότι έχουν αλλάξει και με τη νέα διοίκηση των Μπλαουγκράνα να θέλει τον Τσάβι, ο… γάμος μπορεί να είναι πιο κοντά από ποτέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μπαρτσελόνα: Deal με Μέμφις Ντεπάι