Παίζει... παιχνιδάκια ο Ντεμπελέ στην Μπαρτσελόνα

Δέκα μέρες έχει να μιλήσει για την ανανέωση συμβολαίου ο Ντεμπελέ στους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα

Τα 140 εκατ. ευρώ που ξόδεψαν για τον Ουσμάν Ντεμπελέ το καλοκαίρι του 2017 ακόμα προκαλούν… πόνο στην Μπαρτσελόνα, η οποία όμως θέλει πάσει θυσία να κάνει την απόσβεση. Έστω κι αργά.

Η επιχείρηση για ανανέωση συμβολαίου του Γάλλου μεσοεπιθετικού έχει ξεκινήσει και μάλιστα η πρόταση των Καταλανών έχει κατατεθεί εδώ και λίγες εβδομάδες.

Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες παίζεται… κρυφτό από τον Ντεμπελέ και τον ατζέντη του. Ο εκπρόσωπος του 24χρονου δεν έχει μιλήσει με τους ανθρώπους των «μπλαουγκράνα» εδώ και δέκα μέρες. 

Παρά τις διαβεβαιώσεις του παίκτη, ότι θέλει να συνεχίσει να βρίσκεται στη Βαρκελώνη και μετά το καλοκαίρι του 2022, καμία ουσιαστική εξέλιξη δεν έχει σημειωθεί. Γενικώς, ο Ντεμπελέ έχει στο «περίμενε» την Μπαρτσελόνα.

Μπαρτσελόνα: Η ειρωνεία με τον Ντεμπελέ

Η ειρωνεία είναι ότι θα έπρεπε να συμβαίνει το αντίθετο. Ωστόσο, η οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα του Ζοάν Λαπόρτα, δεν δίνει πολλά περιθώρια για πολλαπλές δαπάνες στα επόμενα μεταγραφικά παζάρια.

Έτσι, η Μπάρσα επιλέγει να γεφυρώσει σχέσεις με παίκτες από το υπάρχον ρόστερ, ακόμα κι αν υπό άλλες συνθήκες, ίσως να μην το έκανε. Ένας από αυτούς είναι και ο 24χρονος Γάλλος, ο οποίος όμως ξέρει ότι από πλευράς απολαβών μπορεί να βρει μια πιο… παχιά αγελάδα για να αρμέξει.

Γι’αυτό και περιμένει τα νέα από τον δικό του ατζέντη, ο οποίος οργώνει την Αγγλία για να του φέρει μια πρόταση ως οικονομικό αντίβαρο.

Αν δεν τα καταφέρει, τότε το πλάνο Β (Μπάρσα) θα γίνει πλάνο Α και θα συμφωνήσει στην επέκταση του συμβολαίου. Τόσο οξύμωρη είναι η κατάσταση στη Βαρκελώνη.