Γκατούζο

Ο Τζενάρο Γκατούζο απάντησε για την φημολογία που υπάρχει στον ιταλικό τύπο και τον θέλει να παραιτείται από την τεχνική ηγεσία της Νάπολι.

Ο Τζενάρο Γκατούζο απάντησε για την φημολογία που υπάρχει στον ιταλικό τύπο και τον θέλει να παραιτείται από την τεχνική ηγεσία της Νάπολι.

Ο Τζενάρο Γκατούζο είδε την Νάπολι να επικρατεί της Σπέτσια με 4-2 και να περνάει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ιταλίας.

Στα ημιτελικά της διοργάνωσης θα βρει πλέον απέναντι της, την Αταλάντα. Ο τεχνικός των «Παρτενοπέι» μετά τον αγώνα απάντησε για τις φήμες πως δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της Νάπολι.

Τόνισε χαρακτηριστικά:

«Ο κόσμος και ο Τύπος συνεχώς μιλούν για εμένα και λένε ότι θα έπρεπε να παραιτηθώ. Γιατί μόνο εγώ; Έχω πετύχει πολλά πράγματα, δεν παραιτούμα. Είμαι εδώ, ξέρω να κάνω τη δουλειά μου, θεωρώ ότι δουλεύω σωστά και ξέρω ότι οι παίκτες είναι στο πλευρό μου. Στην Μίλαν ήταν αλλιώς, είχαμε διαφορετικούς στόχους και έφυγα.

Τώρα δουλεύω 18 ώρες με τους συνεργάτες μου και πραγματικά ματώνουμε για την ομάδα. Έχω παιδιά και πρέπει να τα σεβαστείτε κι εσείς οι δημοσιογράφοι. Κάθε φορά που λέτε να παραιτηθώ δείχνετε ασέβεια στον πατέρα, την μητέρα μου και την οικογένειά μου. Δεν θέλω να ξανακούσω για παραίτηση».

Βραζιλία: Σκότωσε τη γυναίκα του για βίντεο που ανέβασε στο TikTοk

Άρης: Κρίνεται του Μήτρογλου

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.