Ιταλία: «Χαμός» έγινε στη σύσκεψη της Serie A που πραγματοποιήθηκε σήμερα, με τους ανθρώπους των Ίντερ, Γιουβέντους και Μίλαν να είναι στο επίκεντρο.

Ιταλία: Η απόφαση για την European Super League  έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με την ένταση να μεταφέρεται στη σύσκεψη της Serie A.

Αν και αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι σε αυτή δεν θα επιτραπεί η συμμετοχή των Ίντερ, Γιουβέντους και Μίλαν, εν τέλει βρέθηκε εκεί άνθρωπος από την κάθε ομάδα. Μάλιστα, εξέφρασαν την επιθυμία τους να συνεχίσουν να αγωνίζονται στο ιταλικό πρωτάθλημα παρά τη συμμετοχή τους στο νέο εγχείρημα.

Το συγκεκριμένο γεγονός έφερε την… έκρηξη εκπροσώπων άλλων ομάδων και σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, η κατάσταση ξέφυγε, με τον πρόεδρο της Τορίνο να είναι πρωταγωνιστής, και να επιτίθεται στους Ανιέλι και Μαρότα!

«Αυτό που κάνατε είναι μια επίθεση στην υγεία μιας διοργάνωσης, όπως το πρωτάθλημα: Αν κάποιος όπως ο Μαρότα στην Ίντερ κάνει κάτι τέτοιο πρέπει να παραιτηθείτε αμέσως και πρέπει να ντρέπεστε», ήταν τα λόγια του Ουρμπάνο Κάιρο και συνέχισε: «Είστε στην Ίντερ. Μια ομάδα που ίδρυσε τη Super League με 11 άλλους, δεν μπορείτε να μείνετε και στη Serie A. Το έργο σας, όμως, δεν θα πετύχει. Όσοι συνέλαβαν αυτή την ιδέα και συμμετέχουν στη ESL επιτίθενται στο πρωτάθλημα της Serie A και για αυτή την προδοσία πρέπει να παραιτηθούν και να ντρέπονται. Και το ίδιο ισχύει και για τον Ανιέλι.

Πώς μπορείτε να είστε εδώ και να ζητάτε να παίζεται στο πρωτάθλημα και να μιλάτε για αλληλεγγύη, όταν σαμποτάρετε όλες τις άλλες ομάδες και πληγώνετε τα έσοδά τους με τις αποφάσεις σας; Αυτό είναι μια προδοσία. Πώς το κάνετε; Είστε Ιούδες», κατέληξε.

UEFA: «Πράσινο φως» για το νέο Champions League από το 2024 – Σύμφωνη και η Παρί

Επιστολή της European Super League στη FIFA: «Θα σας πάμε στα δικαστήρια, έχουμε εξασφαλίσει 4 δισ. ευρώ»