ΙΤΑΛΙΑ

Μάντζουκιτς: Χάρισε τον μισθό Μαρτίου στην Μίλαν

Ο Μάριο Μάντζουκιτς δε δέχτηκε να πληρωθεί για τον μήνα Μάρτιο από τη Μίλαν, καθώς ήταν τραυματίας. Ο σύλλογος δώρισε τα χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό.
Μάντζουκιτς: Χάρισε τον μισθό Μαρτίου στην Μίλαν

Ο Μάριο Μάντζουκιτς δε δέχτηκε να πληρωθεί για τον μήνα Μάρτιο από τη Μίλαν, καθώς ήταν τραυματίας. Ο σύλλογος δώρισε τα χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο Μάντζουκιτς αρνήθηκε να λάβει τον μισθό του μήνα Μαρτίου από την Μίλαν, καθώς ήταν τραυματίας. Οι άνθρωποι του συλλόγου παραχώρησαν τα συγκεκριμένα χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο Κροάτης φορ έμεινε εκτός δράσης για έναν μήνα, λόγω μυϊκού τραυματισμού. Όπως αποκάλυψε το football-italia ο πρόεδρος των Ροσονέρι, Πάολο Σκαρόνι εκτίμησε την στάση του ποδοσφαιριστή. Έπειτα, ανακοίνωσε πως τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς στο ίδρυμα για φιλανθρωπίες (Milan Foundation) που κατέχει ο σύλλογος.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Μίλαν ανέφερε: «Μια εξαιρετική χειρονομία. Δείχνει τον ηθικό χαρακτήρα και τον επαγγελματισμό του Μάντζουκιτς, αλλά και το σεβασμό που έχει για τη Μίλαν. Ο σύλλογος θα έχει έτσι την ευκαιρία να ενισχύσει το φιλανθρωπικό ίδρυμα του συλλόγου, για πρότζεκτ υπέρ των νέων με οικονομικές δυσκολίες με εκπαιδευτικές ευαισθησίες, για τους οποίους ο αθλητισμός είναι ένα εργαλείο που τους βοηθά στην ενσωμάτωσή τους στην κοινωνία».

Ιταλία: Επιστρέφει επιτέλους ο κόσμος στα γήπεδα!

Ιμπραΐμοβιτς: Έσπασε την καραντίνα και πήγε σε εστιατόριο (pic)

Ζέεντορφ: «Κίτρινη κάρτα σε όσους καλύπτουν το στόμα τους όταν μιλάνε» (vid)

 

 

 

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βασίλης Μπαντής

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, στις 14/12/1996. Το χαμόγελο του Ροναλντίνιο μου έδωσε το πάθος που ζητούσα στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Ασχολήθηκα ερασιτεχνικά σε τοπικές ομάδες για μερικά χρόνια και έπειτα ήρθε η Αθλητική Δημοσιογραφία. Αποφοίτησα από σχολή δημοσιογραφίας, βρέθηκα σε Metrosport και Thesstoday, όπου έκανα αθλητικό και κοινωνικό ρεπορτάζ αντίστοιχα.

ΣΧΟΛΙΑ