ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λαμία: Για άλλον παίκτη πήγαινε και άλλον πήρε

Η Λαμία το σκέφτηκε για τον Γιώργο Παμλίδη, αλλά έκλεισε τον Σωτήρη Τσιλούλη.
Λαμία: Για άλλον παίκτη πήγαινε και άλλον πήρε

Δύο γνώριμοι από Ριζούπολη έχουν φτιάξει βαλίτσες για Λαμία. Βικίντας Σλίβκα και Σωτήρης Τσιλούλης έχουν συμφωνήσει προφορικά με τους Φθιώτες και σύντομα θα ολοκληρωθούν οι συγκεκριμένες μεταγραφές.

Αμφότεροι δεσμεύονταν με συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Απλώς εκεί το τοπίο είναι εντελώς ομιχλώδες. Όποιος επιθυμεί, αποχωρεί. Έχει παρθεί, άλλωστε, απόφαση να πέσει πολύ το μπάτζετ.

Μισθολογικά ο Απόλλων Σμύρνης δεν σηκώνει την επόμενη σεζόν τέτοια κασέ. Γι’ αυτό και όταν αμφότεροι ενημέρωσαν πως έχουν προτάσεις από αλλού, δεν τους έφραξε κανείς τον δρόμο. Τζανλούκα Φέστα και Γιώργος Κασναφέρης τους ήξεραν, τους ήθελαν, τους πήραν.

Ωστόσο, ο πρώτος που επιχείρησε να κλείσει η Λαμία μεσοεπιθετικά ήταν ο Γιώργος Παμλίδης. Η περίπτωσή του, όμως, είχε μία σημαντική διαφορά από εκείνη του Τσιλούλη. Όποιος φεύγει, δεν διεκδικεί τίποτα προφανώς από το συμβόλαιο της επόμενης σεζόν. Μισθολογικά η απόσταση που είχαν Παμλίδης και Τσιλούλης είναι σημαντική. Τους χώριζε μίνιμουμ ένα 40άρι.

Ο Παμλίδης δεν πείστηκε ακόμα να αφήσει όσα έχει να πάρει του χρόνου, ενώ πάντα παίζει το σενάριο επιστροφής του στον ΠΑΣ Γιάννινα εάν τελικά αποχωρήσει από τη Ριζούπολη. Ο Τσιλούλης ήταν πιο προσιτός οικονομικά, έχει περάσει από τη Λαμία, παρουσιάστηκε αρκετά θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του και κάπως έτσι επιτεύχθηκε η προφορική συμφωνία με τη Λαμία.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.