Οι πανηγυρισμοί στο Λαμία - Ιωνικός

Στη Λαμία φαίνεται πως έδωσαν άφεση αμαρτιών στον Ντάνιελ Αντέτζο και υπάρχει λόγος

Τελευταία φορά είχε αγωνιστεί στις 15 Δεκεμβρίου στο ΛαμίαΒόλος 2-2. Ένα ημίχρονο έμεινε ο Ντάνιελ Αντέτζο και στη συνέχεια αντικαταστάθηκε λόγω της κάκιστης εμφάνισής του.

Όλα θα είχαν τελειώσει εκεί εάν δεν αντιδρούσε στα αποδυτήρια. Ο Νιγηριανός τότε ξέφυγε και η Λαμία σε πρώτη φάση τον έθεσε στο περιθώριο, όπως είχε ενημερώσει το Sportime. Τότε τονιζόταν πως οριστική απόφαση για το μέλλον του δεν έχει παρθεί. Έναν μήνα μετά ήρθε η άφεση αμαρτιών.

Στο παιχνίδι με τον Ιωνικό ο 32χρονος μπήκε για λίγα λεπτά όταν οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να κρατήσουν το υπέρ τους προβάδισμα. Ο Μαζουλουξής δεν βρισκόταν στον πάγκο και έτσι του δόθηκε μία ευκαιρία.

Παρά τα όσα διέρρεαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα οι Φθιώτες, αποφασίστηκε να μπει νερό στο κρασί σε πρώτη φάση. Ένας από τους βασικούς λόγους έχει να κάνει με τον Γκόλεμιτς. Ο Σέρβος φαίνεται να έχει τάσεις φυγής. Δείχνει πως προτιμάει να επιστρέψει στην Κροτόνε. Από τη στιγμή που έχει συμβόλαιο τον τελευταίο λόγο τον έχει η Λαμία. Ωστόσο, όταν ένας παίκτης με τον τρόπο του δείχνει ότι δεν επιθυμεί να βρίσκεται κάπου, δύσκολα παραμένει εκεί.

Κλείνοντας, εφόσον υπάρξει αποχώρηση, θα γίνει και μεταγραφή. Κάπως έτσι, πάντως, δόθηκε το συγχωροχάρτι στον Αντέτζο πιο γρήγορα απ’ όσο υπολόγιζαν οι «κυανόλευκοι».

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο