ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Στην Κροτόνε ο Γκόλεμιτς – Φουλάρει για στόπερ

Ο Βλάντιμιρ Γκόλεμιτς ανακοινώθηκε από την Κροτόνε και η Λαμία τρέχει για να καλύψει το κενό του.
Από τη Λαμία στην Κροτόνε ο Γκόλεμιτς

Εδώ και καιρό φαινόταν το πού θα κάτσει η μπίλια στην υπόθεση του Βλάντιμιρ Γκόλεμιτς. Το είχαν καταλάβει και στη Λαμία. Γι’ αυτό και σχεδίαζαν την επόμενη μέρα χωρίς εκείνον.

Δεν ήταν τυχαίο που τόσο καιρό στην Ιταλία συντηρούσαν το θέμα της επιστροφής του στη Λαμία. Τελικώς επιβεβαιώθηκε αυτό. Η Κροτόνε τη Δευτέρα (31/1) ανακοίνωσε την απόκτησή του μαζί με τη μεταγραφή του Μανουέλ Νικολέτι.

Μία τριετία βρισκόταν στην ιταλική ομάδα ο Σέρβος στόπερ. Γεύτηκε μαζί με την Κροτόνε τη χαρά της ανόδου και την πικρία του υποβιβασμού. Η σχέση που είχε με κόσμο και ομάδα εκεί ήταν ξεχωριστή και γι’ αυτό οι γέφυρες επιστροφής είχαν πέσει καιρό πριν, από το διάστημα που δεν αγωνιζόταν.

Όταν στη Λαμία κατάλαβαν πόσο ήθελε να γυρίσει, δεν στάθηκαν εμπόδιο. Κάπως έτσι έγινε και η επιστροφή του Αντέτζο που ήταν με το ένα πόδι εκτός ομάδας. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως μόνο με εκείνον και τους Τζανετόπουλο και Μαζουλουξή, βγαίνει το δεύτερο μισό της σεζόν. Θεωρητικά υπάρχει και ο Βύντρα, αλλά φαίνεται πως πλέον ο ρόλος του είναι καθαρά βοηθητικός.

Στην αγορά των ελεύθερων θα ψάξουν τον αντικαταστάτη του Γκόλεμιτς οι Φθιώτες. Χρόνος υπάρχει και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να βρεθεί ο εκλεκτός και να τρέξουν οι εξελίξεις.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ