ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λημνιός; Η Τβέντε και κάτι ακόμα – ΠΑΟΚ μόνο Αύγουστο!

Εξαιρετικές οι εμφανίσεις που έκανε η Δημήτρης Λημνιός με την εθνική Ελλάδας. Τβέντε κι άλλη μια ομάδα από Ολλανδία ενδιαφέρονται. Χλωμό του ΠΑΟΚ.
Λημνιός; Η Τβέντε και κάτι ακόμα – ΠΑΟΚ μόνο Αύγουστο!

Ο Δημήτρης Λημνιός και τα δεδομένα για την επόμενη ομάδα του έχουν αναλυθεί από το Sportime. Η εξαιρετική του παρουσία με την Εθνική Ελλάδας άνοιξε πάλι την κουβέντα για το μέλλον του. Ο Παναθηναϊκός, η Τβέντε κι ακόμα μία ομάδα από Ολλανδία.

Ο Έλληνας εξτρέμ έκανε μια καλή σεζόν με την Τβέντε. Εκεί αγωνίστηκε δανεικός με την οψιόν αφοράς του να είναι στα 1,8 εκατ. ευρώ.

Όπως αναφέρει το Sportime της Τετάρτης και η στήλη «Agent Greek», η Κολωνία δεν τον υπολογίζει, η παρουσία του στην Bundesliga ήταν τέτοια που άλλη ομάδα επίσης δεν θα ενδιαφερθεί από εκεί, όμως κάτι σαλεύει από Ολλανδία.

Ασφαλώς, η Τβέντε είναι πάντα μέσα στο κόλπο. Δεν μπορεί να πληρώσει τη ρήτρα του, ούτε καν το συμβόλαιό του που ανέρχεται στο ένα εκατ. ευρώ, αλλά το παλεύει.

Είτε με αγορά πιο χαμηλά, είτε με εκ νέου δανεισμού. Ωστόσο, εσχάτως έχει μπει κι άλλη ολλανδική ομάδα στο κόλπο. Η Αλκμάαρ είναι η προφανής σκέψη. Δεν την αποκλείουμε…

Δεδομένα κάτι δουλεύεται στην Eredivisie. Η παρουσία του στα ματς με την Εθνική βέβαια, ίσως ανοίξει και πόρτα από άλλο πρωτάθλημα.

Για να μπει η επιστροφή στην Ελλάδα και τη Super League 1 στο μυαλό του, και συγκεκριμένα ο ΠΑΟΚ, θα πρέπει να μυρίσει Αύγουστος. Και αν…

Αθλητικές ειδήσεις

Ο νέος τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού πρέπει να φέρει χρήμα

Άρης: Αυτόν θα φέρει ο Καρυπίδης για να ξεχαστεί ο Καμαρά

Παναθηναϊκός: Αυτή η ομάδα δίνει τη λύση για Διούδη

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ