Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αλλάζουν τα πράγματα για τον Κριστιάνο – Το πήρε απόφαση ο Τεν Χάαγκ!

Ένα… καζάνι που βράζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που πήρε την απόφαση της για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Όλα στραβά πάνε για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που έχει αρχίσει μία εφιαλτική χρονιά στην Premier League, μετρώντας δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο φαίνεται λοιπόν, ότι πρέπει να γίνουν αρκετές αλλαγές ακόμα προκειμένου τα πράγματα να στρώσουν και να αρχίσει να αποδίδει το ρόστερ.

Φυσικά μιλάμε για νέες και ποιοτικές μεταγραφές, ωστόσο φαίνεται ότι θα λυθεί πολύ σύντομα και το θέμα που έχει δημιουργηθεί εδώ και καιρό με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ από την αρχή του καλοκαιριού έχει τονίσει ότι θέλει να αποχωρήσει για να αγωνιστεί σε μία ομάδα που θα παίξει στο Champions League.

Η συμπεριφορά του έχει προβληματίσει αρκετούς, τόσο εκτός αλλά και εντός γηπέδου, αφού όσο έχει αγωνιστεί δεν έχει βοηθήσει.

Σύμφωνα λοιπόν με τους «Times» ο Πορτογάλος είναι τελικά πολύ πιθανό να μη συνεχίσει την καριέρα του στους «Κόκκινους Διαβόλους».

Τονίζουν λοιπόν τα δημοσιεύματα ότι ο Έρικ Τεν Χάαγκ είναι εκείνος που τελικώς έδωσε το πράσινο φως για να αποχωρήσει ο παίκτης, αφού τα πράγματα γίνονται μόνο χειρότερα και όχι καλύτερα.

Έτσι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα έχει χώρο για να τσεκάρει άλλες μεταγραφές και να χτίσει κάτι νέο, χωρίς τον Πορτογάλο στο ρόστερ της.

Μένει να δούμε, αν ισχύει φυσικά το δημοσίευμα αυτό, το ποια ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση του και πόσα χρήματα θέλει και η αγγλική ομάδα.