Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το παλεύει για μεγάλη μεταγραφή – Ρίχνει τα δίχτυα της στην Ιταλία!

Προσπαθεί με κάθε τρόπο να σώσει μία απογοητευτική μεταγραφική περίοδο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Από εκεί που τελείωσε φαίνεται ότι άρχισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την ομάδα του Έρικ Τεν Χάαγκ να γνωρίζει ήττα-σοκ στην πρεμιέρα της Premier League.

Πλέον τα περιθώρια είναι αρκετά στενά, η γκρίνια από την εξέδρα αυξάνεται και το μεταγραφικό παζάρι σίγουρα δεν έχει πάει όπως θα ήθελε ο Ολλανδός τεχνικός.

Η ομάδα του Μάντσεστερ δεν κατάφερε μέχρι τώρα να κάνει κάποια εντυπωσιακή κίνηση, με τη μεταγραφή του Φράνκι Ντε Γιονγκ να φαίνεται πλέον πάρα πολύ δύσκολη.

Έτσι σύμφωνα με την «Daily Telegraph», η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βγαίνει ξανά στην αγορά για προσθήκες γιατί έχει πολλές και χτυπητές αδυναμίες.

Πλέον όλο το βάρος πέφτει στην Ιταλία και την περίπτωση του Μιλίνκοβιτς Σάβιτς, που εδώ και δύο χρόνια αποτελεί στόχο μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, ωστόσο παραμένει στη Λάτσιο.

Σίγουρα το χέρι θα πρέπει να μπει βαθιά στη τσέπη, προκειμένου ο ηγέτης του κέντρου της Ιταλικής ομάδας να αποχωρήσει από τη Serie A.

Ωστόσο δεν υπάρχουν πολλές επιλογές για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που γρήγορα χρειάζεται παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Όσο περνάει ο καιρός και τα αρνητικά αποτελέσματα συνεχίζονται, τότε θα γίνεται όλο και πιο δύσκολη η κατάσταση για οποιαδήποτε διάκριση.

Ακόμα και η διάθεση στους «Κόκκινους Διαβόλους» φαίνεται ότι είναι αρκετά πεσμένη και επηρεασμένη, κάτι που φάνηκε και από τον ηγέτη της ομάδα, τον Κριστιάνο Ρονάλντο, στον αγώνα με την Μπράιτον.