Μουντιάλ 2022 : «Πανικός» στο Twitter μετά τη μεγάλη ανατροπή της Ιαπωνίας επί της Γερμανίας. Αποθέωση για τους Ιάπωνες με Κάστρο του Τακέσι!

«Πανικός» στο Twitter μετά τη μεγάλη ανατροπή της Ιαπωνίας επί της Γερμανίας. Παρομοίασαν τον Χάνσι Φλικ με τον Ντάνο από το Survivor!

Μουντιάλ 2022: Μετά την Αργεντινή που υπέστη κάζο από τη Σαουδική Αραβία, ήταν η σειρά της Γερμανίας να ηττηθεί με 2-1 από την Ιαπωνία, στην δεύτερη μεγάλη έκπληξη στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Οπως καταλαβαίνετε στο Twitter επικράτησε «χαλασμός» με τα σχόλια για την ποδοσφαιρική «βόμβα» να δίνουν και να παίρνουν.  Οπως συνέβη πάντως και με την ομάδα του Λιονέλ Μέσι, έτσι και με τα «Πάντσερ» οι περισσότεροι πήραν μέρος του αδύναμου, δηλαδή της Ιαπωνίας.

Η καζούρα και τα καυστικά σχόλια λοιπόν κατά των Γερμανών «πήραν φωτιά», ενώ ταυτόχρονα ήταν αποθεωτικά για τους ασιάτες. Άλλοι ανέφεραν τα ιαπωνικά βίντεο γκειμ για να παρομοιάσουν το ποδόσφαιρο που έπαιξε η Ιαπωνία, ενώ άλλος θυμήθηκε μέχρι και την εκπομπή «Το Κάστρο του Τακέσι»!

Κάποιος τρίτος έδειξε διάθεση αυτοσαρκασμού γράφοντας: «Έπαιξα ένα μηνιάτικο να το πάρει η Αργεντινή. Σιγουράκι αλλά για να το ασφαλίσω 100% έπαιξα ένα ακόμα μηνιάτικο στη Γερμανία».

Υπήρχε κι ακόμη ένας που παρομοίασε τον προπονητή της Εθνικής Γερμανίας, Χάνσι Φλικ με τον Ντάνο από το Survivor, λόγω ομοιότητας!

Φυσικά «σταθερή αξία» αποτελεί το τρεντ του ΑΝΤ1 Plus με αρκετούς να κάνουν ιδιαίτερα εύστοχες αναρτήσεις. Διαβάσατε άλλωστε στο Sportime για τις επίσημες δικαιολογίες του ΑΝΤ1 για το φιάσκο της μετάδοσης και τι θα γίνει με τα λεφτά των συνδρομητών.

Μουντιάλ 2022: Δείτε παρακάτω τις πιο χαρακτηριστικές αναρτήσεις