ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντοπέ Έλληνας διεθνής: Η φημολογία, η «λάσπη» και η άγνοια για το όνομα!

Η EΠΟ, η UEFA και ο ΕΟΚΑΝ δηλώνουν επίσημα και κατηγορηματικά οτι δεν υπάρχει ενημέρωση για θετικό δείγμα Έλληνα διεθνή. Η φημολογία, η λάσπη στον καλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή και η άγνοια για το όνομα!
Ντοπέ Έλληνας διεθνής: Η φημολογία, η «λάσπη» και η άγνοια για το όνομα!

Τελικά υπάρχει ντοπέ Έλληνας διεθνής; Η ΕΠΟ διαψεύδει, το ίδιο και η UEFA. Το αυτό και ο ΕΟΚΑΝ! Η «λάσπη» στον Ιωαννίδη, το συγνώμη λάθος και η άγνοια για το ποιος είναι, αν είναι!

Εύκολο να βρεθεί ο «ένοχος» ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, έγραψε το Sportime και αξιολογώντας προσεκτικά τις «πληροφορίες» που έσκαγαν κατά ριπάς μετά την είδηση για ντοπέ Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή. ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, κρατώντας μικρό καλάθι στα φημολογία, ονοματολογία που δεν άργησε να μετατατραπεί σε τόνους «λάσπης» πάνω στον καλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή αυτή τη στιγμή. Τον Φώτη Ιωαννίδη. Που μέχρι να φτάσουμε στο «συγνώμη λάθος» είχε πάρει τόνους αναβολικά, γι αυτό και δεν έπεφτε, σκόραρε κ.τ.λ. Τελικά ο Ιωαννίδης πήρε παραμάζωμα τον Μουκουντί, χωρίς να πάρει ούτε ασπιρίνη! Λογικό ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού που γύρω από το όνομα του έχει στηθεί χορός εκατομμυρίων να περάσει στην αντεπίθεση και να κινηθεί νομικά.

ΕΠΟ, UEFA και ΕΟΚΑΝ μέχρι και τούτη την ώρα δηλώνουν κατηγορηματικά, επίσημα και σε όλους τους τόνους, οτι δεν υπάρχει θετικό δείγμα διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή. Και αυτή είναι η αλήθεια. Καμία επίσημη ενημέρωση δεν έχουν. Το αν υπάρχει θετικό δείγμα, αν θα έχουν κάποια στιγμή ενημέρωση θα φανεί. Το ψέμα και η «γκέλα» που άπαντες έχουμε κάνει, έχουν κοντά ποδάρια. Μπορείς να κοροϊδέψεις λίγους για πολύ, πολλούς για λίγο, αλλά πολλούς για πολύ όχι.

Από αυτή την ιστορία κάποιος θα εκτεθεί σε βάθος χρόνου. Η «είδηση», ο άνθρωπος που την μετέφερε, ή ο ποδοσφαιριστής που δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην έχει ενημερωθεί, πριν από τον οποιοδήποτε δημοσιογράφο, Μέσο, υπάλληλο της ΕΠΟ. To να μην εχει ενημερωθεί η ΕΠΟ και ο ΕΟΚΑΝ το ακούμε, αν και απίθανο. Το να μην έχει ενημερωθεί ο αθλητής ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!

Και επειδή το ρεπορτάζ τρέχει, το Sportime φειδωλά, προσεκτικά, θα αναφέρει το εξής. Προφανώς και δεν πιάστηκε ντοπέ ο Ιωαννιδης. Διαψεύστηκε εξ αρχής. Ουδείς γνωρίζει ποιος είναι, αν είναι κάποιος. Αυτό είναι «μπετόν». Κυκλοφορούν δύο ονόματα από όσους επιμένουν οτι υπάρχει θετικό δείγμα, αλλά σήμερα, τώρα, τούτη την στιγμή, δεν ξέρει κανείς ποιος είναι αυτός – για τον οποίο καποιοι που ενδεχομένως να έχουν και καλύτερη πληροφόρηση από τους υπόλοιπους – που έχει κάνει (αν έχει κάνει) χρήση κάποιας απαγορευμένης ουσίας.

Η υπομονή ειναι αρετή. Και η αναπαραγωγή βλάπτει. Και την αξιοπιστία και υπολήψεις.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ντοπέ Έλληνας διεθνής: Η φημολογία, η «λάσπη» και η άγνοια για το όνομα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!