ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Mπαλτάκος, ο τελικός Κυπέλλου με κόσμο και η… δίαιτα!

Την «έθαψαν»! Ο Μπαλτάκος έκανε δήλωση που λόγω των επεισοδίων στον τελικό του Κυπέλλου, πέρασε στα... ψιλά! Το Sportime την αναδεικνύει!
Ο Mπαλτάκος, ο τελικός Κυπέλλου με κόσμο και η… δίαιτα!

Ως εδώ, δεν πάει άλλο! Το παίρνει πάνω του ο Μπαλτάκος, δεν άφησε κανένα περιθώριο! Ο διάδοχος του στην ΕΠΟ θα λύσει το θεμα με τους τελικούς κεκλεισμένων των θυρών!

Αφού ο τελικός πέρασε αλλά δεν (τους) έκατσε από ΟΑΚΑ, Αλκαζάρ, Παγκρήτιο, Γερμανία και Κύπρο, εν τέλει αποφασίστηκε, κανά μήνα πριν την διεξαγωγή του οτι θα γίνει στο Πανθεσσαλικό. Αφού ξεπέρασαν και το πρόβλημα με την ημερομηνία, αφού πρώτα ειπανε να τον κάνουν στις 18/5, μετά στις 22/5 και στο τέλος αποφάσισαν κατά τα τέλη Απριλίου να τον κάνουν στις 22 του Μάιου, προέκυψε το ζήτημα με τον κόσμο.

Στην αρχή είπανε με 5.000 η κάθε ομάδα. Μετά ειπανε οτι δεν έχει κάμερες 4k. Μετά είπε ο Μπέος οτι θα τις βάλει, αλλά δεν τις έβαλε. Μετά λέγανε για 200 προσκλήσεις ο καθένας, αλλά τελικά έγιναν από 30 έκαστος και… 500 αστυνομικοί. Αφού τα ξεπέρασαν όλα, έφτασε η μεγάλη στιγμή. Σε ένα γήπεδο – αγρόκτημα που μόνο η… μικρή Ολλανδέζα έλειπε, αλλά την αντικατέστησαν με την μικροκαμωμένη Γαλλίδα, ο Αλαφούζος δάκρυσε, ο Καρυπίδης «αφρισε» και το ποδόσφαιρο έκλαψε.

Μετά από μια τεράστια επιτυχία που δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να κάνει περιοδεία σε όλη την επαρχία καταλήγοντας στην… Επίδαυρο, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος έδωσε την είδηση. Η οποία όμως στον… χαμό των γεγονότων που κάνουν το γύρο της ευρώπης, δεν αναδείχθηκε όπως έπρεπε. Και το Sportime έχει την υποχρέωση να την αναδείξει (admin μην την κόψεις, δεν βρίζει και να μπει πρώτο pls).

«Θα πρέπει από την επόμενη σεζόν να φροντίσει η ΕΠΟ, και νομίζω ότι θα το φροντίσει, να μην επαναληφθεί το ίδιο φαινόμενο. Δεν πάει άλλο, δεν είναι ωραίο θέαμα και αυτό είναι που μας απασχολεί. Δεν νομίζω ότι θα ξαναγίνει αυτό το πράγμα ποτέ και δεν νομίζω ότι θα ξαναγίνει αυτό»!!! Χάνει λίγο στο γραπτό, αλλά δεν προλάβαμε το ηχητικό. Το κατέβασαν!

Το ξεκαθάρισε ο Μπαλτάκος και δεν άφησε και πολλά περιθώρια για αμφισβητήσεις. Ο… επόμενος πρόεδρος της ΕΠΟ και η επόμενη Ε.Ε. θα δώσουν λύση στο κεκλεισμένων! Στις 22 Ιουλίου έχουν προγραμματιστεί εκλογές. Επί προεδρίας Μπαλτάκου ο οποίος ανέλαβε τον Ιούνιο του 2022, έγιναν δύο τελικοί. Και οι δύο στο Πανθεσσαλικό και οι δύο κεκλεισμένων! Αλλά αυτό τελειώνει κάπου εδώ γιατί ο διάδοχος θα το λύσει.

Κάτι σαν τις δίαιτες ένα πράγμα. Τελικός με κόσμο από του χρόνου και δίαιτα από… Δευτέρα για να φάμε οτι υπάρχει την Κυριακή! Κοινός ο παρανομαστής, δεν θα υλοποιηθεί τίποτα από τα δύο, απλά το project για οπαδούς στις κερκίδες είναι πιο risky γι’ αυτό και απαιτεί μεγαλύτερη αναβλητικότητα!

Και του χρόνου είπαμε;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Mπαλτάκος, ο τελικός Κυπέλλου με κόσμο και η… δίαιτα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!