Η επιστροφή του Παϊτίμ Κασάμι είναι γεγονός, όπως και το ότι ο Ολυμπιακός παίρνει ρίσκο με τις επιλογές στο κέντρο της άμυνάς της.

Η επιστροφή του Παϊτίμ Κασάμι είναι γεγονός, όπως και το ότι η ομάδα του Πειραιά παίρνει ρίσκο με τις επιλογές στο κέντρο της άμυνάς της.

Ολυμπιακός και Παϊτίμ Κασάμι είναι και πάλι μαζί. Ο Ελβετός μέσος επέστρεψε στην ομάδα του Πειραιά και αποτελεί την τελευταία μεταγραφή στην πιο ενεργή περίοδο ever για τους πρωταθλητές Ελλάδας. Το κακό, πιθανώς, είναι πως δεν ήρθε και μια έξτρα λύση στα στόπερ. Διότι, οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν ανάγκη έναν. Αυτός δεν ήρθε.

Η θέληση του Παϊτίμ Κασάμι για να επιστρέψει, τα όσα είπε στους ανθρώπους του Ολυμπιακού και στον Μίτσελ που είχαν κουβέντα, έπεισαν άπαντες. Διότι, η επιστροφή του έμοιαζε να χλωμιάζει. Κάπως έτσι επέστρεψε ο Ελβετός μέσος. Στα 30 του χρόνια είναι εκ νέου μέλος των «ερυθρολεύκων». Η θέλησή του και το πείσμα του ίδιου έκαμψαν τις όποιες αντιστάσεις, λόγω του υπεράριθμου ρόστερ.

Από αγωνιστικής πλευράς, ο Κασάμι θέλει το χρόνο του για να είναι έτοιμος. Επί της ουσίας όμως αποκτάται για συγκεκριμένο λόγο. Ο Ολυμπιακός έχει τεράστιο πρόβλημα με τους ξένους παίκτες. Και παρότι έχει άλλους δύο παίκτες που παίζουν στο «8» και πολλούς ακόμα που μπορούν να κάνουν αυτή τη δουλειά, για ασφάλεια ήρθε και ο Κασάμι. Σαμασέκου, Χουάνγκ Ιμπέομ και Κούντε είναι μάνι μάνι τρεις παίκτες στα χαφ που πιάνουν θέση ξένου. Ο πρώτος είναι στο «6» και απαραίτητος για να πάρει τα ρεπό του ο Εμβιλά, επομένως έπρεπε να υπάρχει εναλλακτική.

Για ποιο λόγο δεν πήρε στόπερ ο Ολυμπιακός;

Το ερώτημα είναι ένα και μοναδικός: Πως γίνεται σε μία μεταγραφική περίοδο με 18 αποκτήματα να έχεις κενό στα στόπερ; Ο Ολυμπιακός με την προσθήκη του Πασχαλάκη θέλησε να καλύψει τον τραυματισμό του Βάτσλικ. Με αυτή του Κασάμι το θέμα που έχει με τους ξένους. Γενικώς μοιάζει σε όλα τις θέσεις να έχει μία τάξη, εκτός από το κέντρο της άμυνας.

Είναι αναπόφευκτο με τους Ρέτσο και Μπα εκτός δράσεις για τουλάχιστον δέκα μέρες, να δούμε αλχημεία στην άμυνα. Θα είναι ο Εμβιλά, θα είναι ο Βρσάλικο; Θα δείξει. Σημασία έχει πως στον Ολυμπιακό έκριναν πως δεν υπάρχει παίκτης στην ελεύθερη αγορά για να τους βοηθήσει άμεσα. Διότι, αν υπήρχε πολύ απλά θα τον έπαιρναν.

Αθλητικές ειδήσεις

Θα πήγαινε Ολυμπιακό ο Πασχαλάκης αν δεν τραυματιζόταν ο Βάτσλικ;

Αυτός είναι ο στόχος για την άμυνα τον Γενάρη

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου χάρηκε περισσότερο από τον Πασχαλάκη!

Όλα τα γκολ του Κασάμι με τον Ολυμπιακό