Ο Παναθηναϊκός και το τεράστιο ρίσκο με τα συμβόλαια Κουρμπέλη – Αϊτόρ!

Μπορεί να φαντάζει νωρίς, αλλά ο Παναθηναϊκός παίρνει τεράστιο ρίσκο με την πολιτική που έχει με τους Αϊτόρ και Κουρμπέλη.

Πολλά έχει δείξει με την πολιτική που έχει στις ανανεώσεις ο Παναθηναϊκός, που πάει να κάνει το ίδιο λάθος τόσο με τον Αϊτόρ αλλά και με τον Κουρμπέλη.

Πάμε να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Βασίλης Ζαγαρίτης. Ασχέτως εξέλιξης, ο Παναθηναϊκός επέμεινε σε  μία στάση/πρόταση και δεν έκανε βήμα. Έφυγε, ο παίκτης!

Τάσος Χατζηγιοβάνης. Ο Παναθηναϊκός χάραξε ιδια πολιτική, αποχώρησε ο ποδοσφαιριστής. Ασχέτως που ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς που το πρώτο εξάμηνο που τον είχε ανάγκη έκανε πολιτική και μόλις πήραν «φωτιά» Αϊτόρ, Παλάσιος άλλαξε ρότα.

Χουνακάρ. Ξανά τα ίδια ο Παναθηναϊκός. Εφθασε in extremis και εν τέλει «πλήρωσε» υπεραξία, δίνοντας 4 κατοστάρικα για έναν μπακ που ΄ναι 32 ετών!

Επιστρέφουμε στo σήμερα. Αϊτορ από την μία, Κουρμπέλης από την άλλη. Δυο παίκτες-βαρόμετρο στον Παναθηναϊκό, σε ένα χρονικό σημείο που έχει κερδίσει Κύπελλο μετά από 8 χρόνια και έχει ξεκινήσει με 5Χ5 στο πρωτάθλημα.

Αμφότεροι βασικοί στο μυαλό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Αμφότεροι με συμβόλαιο που λήγει στις 30 Ιουνίου. Ο Ισπανός winger «πετάει» φωτιές στο γήπεδο: 5 ματς/5 γκολ/2 ασίστ.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΔΩΡΟ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ!

Ο «αρχηγός» παίκτης-ταυτότητα και έχοντας επιστρέψει στις επάλξεις μετά από 14 μήνες απουσίας. Το club ακόμη δεν έχει συγκινηθεί να κάνει κανένα τηλεφώνημα.

Ο Αϊτόρ με 400 χιλιάρικα συμβόλαιο όσο συνεχίζει να «πατάει» στον αέρα θα ΄χει πλεονέκτημα στις διαπραγματεύσεις. Πόσω μάλλον από την στιγμή που πλέον στην καθημερινότητα του Παναθηναϊκού έχουν μπει συμβόλαια ύψους 7-8 κατοστάρικα!

Ο δε Κουρμπέλης, πλέον με εκπρόσωπο, δεν αναμένει πάνω από το τηλέφωνο το «τριφύλλι». Σέβεται απόλυτα την στήριξη του Παναθηναϊκού στα… ζόρια, αλλά από την άλλη στα 28 του θέλει να κάνει το κομμάτι του.

Και φυσικά έχοντας και τις πλάτες της Εθνικής Ελλάδας όντας βασικός και εκ των διακριθέντων στην πορεία μας στο Nations League. Όσο ο Παναθηναϊκός κερδίζει στο γήπεδο, τόσο «προκαλεί» την μοίρα του με την πολιτική στις ανανεώσεις. ΤΕΛΟΣ!

Διαβάστε όλη τη στήλη «Παρασκήνια» στις σελίδες 3 και 4 του e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!