Συνεχίζεται στον ΟΦΗ η αναζήτηση για τον νέο τεχνικό διευθυντή – Το τσεκάρισμα και στο εξωτερικό

Ο ΟΦΗ συνεχίζει το ψάξιμο για τον άνθρωπο που θα πάρει κομβική θέση στο οργανόγραμμά του – Πιθανό να έρθει από το εξωτερικό ο τεχνικός διευθυντής

Ο ΟΦΗ βρίσκεται στην αγορά για την αναζήτηση του νέου τεχνικού διευθυντή και το τσεκάρισμα συνεχίζεται και στο εξωτερικό. Έπειτα από τις αποχωρήσεις (Γιάννης Σαμαράς και Γιώργος Σαμαράς), είναι λογικό να χρειάζεται κάποιο χρονικό διάστημα προκειμένου τα πράγματα να επανέλθουν σε κανονικούς ρυθμούς.

Αυτό δε σημαίνει πάντως, πως δε θα υπάρξει προσθήκη στο οργανόγραμμα του Κρητικού κλαμπ.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του sportime.gr οι άνθρωποι του ΟΦΗ βρίσκονται σε επαφές αρχικά με στελέχη από το εξωτερικό προκειμένου να βρεθεί ο εκλεκτός που θα πάρει τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή θεωρείται βέβαιο, πως ο ΟΦΗ θα πάρει άνθρωπο, ο οποίος θα αναλάβει καίριο και κομβικό πόστο στο κομμάτι των μεταγραφών αλλά και όποτε χρειαστεί στο θέμα των αποδεσμεύσεων.

Ο ΟΦΗ στην αναζήτηση νέου τεχνικού διευθυντή

Οι επαφές γίνονται από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ Μηνά Λυσάνδρου και ο πρώτος στόχος είναι να έρθει τεχνικός διευθυντής από το εξωτερικό.

Βέβαια, αν και εφόσον δεν ευδοκιμήσουν οι επαφές με τους υποψήφιους εκτός Ελλάδας, τότε δε θα πρέπει να αποκλειστεί να προχωρήσει κάποια περίπτωση με στέλεχος που θα έχει γνώση της Super League 1.

Από το sportime.gr είχατε ενημερωθεί για τον Ίλια Ίβιτς με την προϊστορία στην ΑΕΚ ενώ έχει ακουστεί και το όνομα του Νίκου Νταμπίζα.

Δεν είναι βέβαια, οι μοναδικοί που… παίζουν για τη θέση, η οποία να τονιστεί για ακόμα μια φορά με τα έως τώρα δεδομένα είναι 100% σίγουρο πως θα καλυφθεί.

Θυμηθείτε το τελευταίο ματς πρωταθλήματος που έδωσε ο OΦΗ και πώς κατάφερε να σώσει την παρτίδα κόντρα στον ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις των… καθυστερήσεων: