Ολυμπιακός: Ένας σκασμός λεφτά «παρκαρισμένα» στο Ρέντη - Φορτούνης, Βρουσάι, Πεπέ, Λαλά, Ονιεκούρου – Ποιο το μέλλον τους;

Ολυμπιακός: Ένας σκασμός λεφτά «παρκαρισμένα» στο Ρέντη - Φορτούνης, Βρουσάι, Πεπέ, Λαλά, Ονιεκούρου – Ποιο το μέλλον τους;

Ο Ολυμπιακός δεν περιμένει λύση μόνο με τον Φορτούνη. Πολλοί είναι οι παίκτες που βρίσκονται στο Ρέντη και προπονούνται μόνοι τους. Μιλάμε για πανάκριβες περιπτώσεις, όπως ο Λοβέρα, ο Πεπέ, ο Λαλά, ο Ονιεκούρου. Αργεί η λύση για το μέλλον τους.

Όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια», οι ποδοσφαιριστές αυτοί είναι ήδη χωρισμένοι σε δύο γκρουπ.

Σε εκείνο που τραβάει την προσοχή είναι οι Φορτούνης, Βρουσάι, Λαλά, Πέπε, Λοβέρα και πλέον ο Ονιεκούρου.

Οι τρεις τελευταίοι επιλογές 101% του Πέδρο Μαρτίνς που έχουν σχεδόν κοστίσει στο club σχεδόν 10 μύρια σε transfer fees! H αλήθεια να γράφεται.

Και μάλιστα πλέον με τον Πορτογάλο προπονητή να μην σηκώνει καν το τηλέφωνό του στις κλήσεις των προαναφερθέντων.

Πώς «τσουλάει» η καθημερινότητα; O Φορτούνης πάει για Αύγουστο, ο Βρουσάι αναζητά τον δανεισμό με όψιον… αποχώρησης, ο Λαλά ΑΚΟΜΗ δεν «καίγεται».

Ακόμα ο Πέπε περιμένει το call από τον Ζόρζε Μέντες, ο Λοβέρα «τσινάει» για Αρη και ψάχνεται για Αργεντινή και ο Ονιεκούρου είναι μία κατηγορία μόνος του.