Ολυμπιακός: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτός είναι ο εκλεκτός των πρωταθλητών για δεκάρι – Μια ανάσα από τη μεταγραφή

Ο Ολυμπιακός είναι μια ανάσα από τη μεταγραφή του. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ! Βρέθηκε ο εκλεκτός

Αρέσει ή όχι, ο Ολυμπιακός την πήρε την απόφασή του. Ο Γκουστάβο Σκάρπα είναι ο εκλεκτός για τη θέση του δημιουργικού μέσου. Αυτόν θέλει, αυτόν κυνηγάει, αυτόν θα περιμένει –αν χρειαστεί να τον περιμένει.

Που θέλει να καταλήξει η στήλη με όλα αυτά; Πως οι πιθανότητες να πάει χωρίς κάποιον καινούργιο δημιουργικό μέσο στα προκριματικά ο Πέδρο Μαρτίνς είναι πάρα πολλές, τη στιγμή που ο Ολυμπιακός περιμένει λεφτά από την Τουρκία για τον Ονιεκούρου.

Και δεν αναφερόμαστε φυσικά μόνο σε αυτά με την Μακάμπι, αλλά και για τα επόμενα καθώς η ομάδα του Πορτογάλου πάσχει στη δημιουργία, δεν μπορεί να κάνει φάσεις  ενώ είναι γνωστό πως ο Φορτούνης θα αποτελέσει παρελθόν, με τους πρωταθλητές να θέλουν χρήματα για την παραχώρηση του.

Ολυμπιακός: Φουλάρει για συμφωνία με τον Γκουστάβο Σκάρπα

Όπως αναφέρει το Sportime της Πέμπτης και η στήλη «Agent Greek»,στην ομάδα του Πειραιά θεωρούν πως ο 28χρονος Βραζιλιάνος είναι ακριβώς ο παίκτης που θέλουν παρότι στη Βραζιλία δεν τον θεωρούν καθαρό 10αρι.

Συνεπώς, θα επιδιώξουν οριστική συμφωνία μαζί του και στη συνέχεια πίεση μέχρι τέλος της μεταγραφικής περιόδου στην Παλμέιρας προκειμένου να τον παραχωρήσει με μικρό αντίτιμο. Διότι, το συμβόλαιο του λήγει τον Δεκέμβρη και ο Ολυμπιακός θα τον πάρει τότε!

Ποιο το σκεπτικό; Πως τα 2/3 της σεζόν φέτος, λόγω Μουντιάλ, κρίνονται μετά τον Δεκέμβρη. Η Ευρώπη όμως;

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Ακολουθήστε τον Agent Greek και στο Twitter!