Ολυμπιακός: Τι δείχνει και τι σημαίνει αν πάρει τον Φουρνιέ

Ο Ζουλιέν Φουρνιέ δεν είναι κανένας τυχαίος – Τι δείχνει και τι σημαίνει αν ο Ολυμπιακός μιλάει μαζί του για να τον φέρει στην Ελλάδα – Αυτά έχει κάνει στη Γαλλία

Ολυμπιακός: Ο Ζουλιέν Φουρνιέ δεν είναι κανένας τυχαίος στο γαλλικό ποδόσφαιρο. Από το 2005 έως και το 2009 υπήρξε γενικός γραμματέας αλλά και πρόεδρος της Στρασμπούργκ.

Στη συνέχεια πήγε στη Νις και ουσιαστικά ήταν εκείνος που συνέβαλλε στο να αλλάξει επίπεδο το κλαμπ.

Από το 2011 έως και το 2019 CEO και από το ’19 έως και τον Ιούλιο του 2022, όποτε και αποχώρησε ήταν ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου.

Η φυγή του από τη Νις ήταν και σοκ μια και εθεωρείτο ως ο πυλώνας του σχεδιασμού του κλαμπ.

Ο Φουρνιέ έχει ιδιαίτερες σχέσεις με την Ελλάδα, δεν είναι μόνο πως ξέρει την αγορά ή ότι επισκέπτεται τη χώρα. Ξέρει την Ελλάδα και το Ελληνικό ποδόσφαιρο καλά, άσχετα αν οι ομάδες του δεν πήραν παίκτες από εδώ.

Αν ο Ολυμπιακός τον αποκτήσει τελικώς, είναι κάτι που θα φανεί, πάντως το γεγονός πως ακούστηκε για τους πρωταθλητές Ελλάδας δείχνει και κάτι άλλο.

Πως στην ομάδα του Πειραιά δεν έχουν αφήσει στο περιθώριο την περίπτωση να υπάρξει προσθήκη στο οργανόγραμμα με κάποιον άνθρωπο που ξέρει τις αγορές καλά και έχει πολλά στοιχεία στο βιογραφικό του όσον αφορά διοικητικές θέσεις.

Πολύπλευρο ταλέντο ο Φουρνιέ αλλά και δείγμα πως στον Ολυμπιακό θέλουν να αλλάξουν ορισμένα πράγματα στο οργανόγραμμα.

Για να δούμε…

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Ακολουθήστε τον Agent Greek και στο Twitter!