ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Τι κάνουμε με Ρέαμπτσιουκ;

Εκτός του ότι δύο χρόνια ο Ολυμπιακός δεν τον έχει δει να κάνει το ξεπέταγμα, ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ είναι πια αγχωμένος.
Ολυμπιακός: Τι κάνουμε με Ρέαμπτσιουκ;

Ολυμπιακός: Τι δεν έπρεπε να γίνει με τίποτε στον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ; Να χάσει και ο ίδιος την αυτοπεποίθησή του και την πίστη στον εαυτό του.

Ο Μολδαβός το έπαθε κι αυτό κι εκτός από αγωνιστική ανεπάρκεια, βγάζει και άγχος. Εδώ και 22 μήνες που ‘ναι στον Ολυμπιακό δεν έχει σταματήσει λεπτό!

Έχει αγγίξει τα κόκκινα (95 αγώνες!!!) σε Super League 1 και ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Σε όλα τα επίπεδα. Και κυρίως, πλέον, στο trust με την εξέδρα. Κάτι που εσχάτως έχει εμφανιστεί δημόσια.

Όπως έγινε με την Λαμία. Ο Μίτσελ ξέρει καλύτερα από τον καθένα την ψυχολογία του ποδοσφαιριστή. Έχει επιδιώξει τουλάχιστον δύο τετ α τετ με τον Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ. Έχει μιλήσει με τον ατζέντη του, Ντέκο!

Το ζητούμενο είναι πως εδώ και 1,5 μήνα στο Ρέντη διακρίνουν τον Μολδαβό πιο ανήσυχο, δίχως το ανάλογο confidence.

Λες και έχει πιάσει το feeling της περιρρέουσας ατμόσφαιρας. Και δυστυχώς αυτός εκδηλώνεται με την γλώσσα του σώματος στο γήπεδο.

Διαβάστε όλη τη στήλη «Παρασκήνια» στις σελίδες 2 και 3 του e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…

ΣΧΟΛΙΑ