ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κώστας Φορτούνης: Το καταλάβατε τι έκανε με την Φερεντσβάρος;

Είχε ο Φορτούνης κάποιες ενέργειες στο παιχνίδι του που χρειάζονται ιδιαίτερης αναφοράς.
Κώστας Φορτούνης: Το καταλάβατε τι έκανε με την Φερεντσβάρος;

Ο Κώστας Φορτούνης έπαιξε βασικός για 74 λεπτά με τη Φερεντσβάρος, έχοντας 60 επαφές με τη μπάλα, πάνω κάτω όσες οι περισσότεροι παίκτες του Ολυμπιακού.

Είχε όμως ο Φορτούνης κάποιες ενέργειες στο παιχνίδι του που χρειάζονται ιδιαίτερης αναφοράς.

Δεν είναι οι έξι στις έξι μακρινές μπαλιές που είχε ο Κώστας Φορτούνης, ούτε η μεγάλη χαμένη ευκαιρία που έκανε, είναι όμως άξιο αναφοράς το γεγονός πως ο Φορτούνης είχε έξι μονομαχίες στο έδαφος με αντίπαλους, από τις οποίες κέρδισε τις τρεις και τρεις παρακαλώ εναέριες μονομαχίες, από τις οποίες κέρδισε μία. Έκανε μάλιστα τρία φάουλ και του έκαναν δύο. Δηλαδή έκανε… περισσότερα φάουλ απ’ όσα του έκαναν.

Για να καταλάβετε όλος ο Ολυμπιακός είχε επτά φάουλ.

Να σημειωθεί ότι επί Μεντιλίμπαρ οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν όλοι το ίδιο μερίδιο ευθύνης στο παιχνίδι της ομάδας. Π.χ. στο παιχνίδι με τη Φερεντσβάρος, οι παίκτες των ερυθρόλευκων είχαν από 30 επαφές με τη μπάλα έως 65 όλοι.

Στους παίκτες με τις λιγότερες επαφές ήταν ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί με 30 (σ.σ. λογικό αφού είναι επιθετικός και καταλήγει σε αυτόν η μπάλα) και 39 επαφές ο Παναγιώτης Ρέτσος, με τον Νταβίντ Κάρμο δίπλα του να έχει 55.

Οι υπόλοιποι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν όλοι από 50 επαφές με τη μπάλα έως 65.

Ροντινέι 50 επαφές, Ορτέγκα 65, Έσε 61, Τσικίνιο 65, Ποντένσε 57, Όρτα 65, Φορτούνης 60 επαφές με τη μπάλα.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Τα νούμερα του Ελ Κααμπί ζαλίζουν

Ολυμπιακός: Το χειροκρότημα και το χαμόγελο της Μαρίνας στο Μεντιλίμπαρ


Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κώστας Φορτούνης: Το καταλάβατε τι έκανε με την Φερεντσβάρος;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.