ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το χειροκρότημα και το χαμόγελο της Μαρίνας στο Μεντιλίμπαρ

Χαρακτηριστικό του πως στον ερυθρόλευκο οργανισμό αισθάνονται με τον Μεντιλίμπαρ στον πάγκο.
Ολυμπιακός: Το χειροκρότημα και το χαμόγελο της Μαρίνας στο Μεντιλίμπαρ

Ολυμπιακός: Το χειροκρότημα και το χαμόγελο της Μαρίνας στο Μεντιλίμπαρ μετά το τέλος του παιχνιδιού με τη Φερεντσβάρος.

Ο Ολυμπιακός έκανε μια ακόμα πειστική εμφάνιση, την καλύτερη από τις τρεις τελευταίες με τον Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ στον πάγκο, παίρνοντας με δύο νίκες την πρόκριση για τους 16 του Conference Leauge.

Χαρακτηριστικό του πως στον ερυθρόλευκο οργανισμό αισθάνονται με τον Μεντιλίμπαρ στον πάγκο είναι το χειροκρότημα της Μαρίνας Τσαλή, της διερμηνέα του Ολυμπιακού από το 2008, μόλις τελείωσε το ματς με τους Ούγγρους προς τον Βάσκο.

Λίγες στιγμές μετά και ο Κώστας Καραπαπάς έσπευσε να τον συγχαρεί για τη μεγάλη νίκη και την πρόκριση του Ολυμπιακού.


Διαβάστε επίσης:

Αν είσαι Μεντιλίμπαρ είναι απλό να είσαι προπονητής στον Ολυμπιακό

Μεντιλίμπαρ: Η λεπτομέρεια που δείχνει πως ο Βάσκος πιστεύει 100% στην πρόκριση – Τι έκανε


Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Το χειροκρότημα και το χαμόγελο της Μαρίνας στο Μεντιλίμπαρ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.