ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μεντιλίμπαρ: Τι είπε στους παίκτες πριν το παιχνίδι με τη Φερεντσβάρος – Το παράδειγμα που έφερε

Ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ, στην ομιλία του προς τους παίκτες του Ολυμπιακού ήταν συγκεκριμένος.
Μεντιλίμπαρ: Τι είπε στους παίκτες πριν το παιχνίδι με τη Φερεντσβάρος – Το παράδειγμα που έφερε

Μεντιλίμπαρ: Τι είπε στους παίκτες του Ολυμπιακού πριν το παιχνίδι με τη Φερεντσβάρος και το παράδειγμα που έφερε για το πώς πρέπει να παίξουν.

Ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ, στην ομιλία του προς τους παίκτες του Ολυμπιακού ήταν συγκεκριμένος για το τι θέλει από τον Ολυμπιακό στη Βουδαπέστη.

Ο Μεντιλίμπαρ θέλει τη νίκη και μόνο αυτή, καθώς η ατάκα του προς τους παίκτες ήταν ξεκάθαρη.

Μεντιλίμπαρ: Τι είπε στους παίκτες πριν το παιχνίδι με τη Φερεντσβάρος – Το παράδειγμα που έφερε

«Πάμε να κερδίσουμε, όπως τον ΠΑΟΚ», υπογράμμισε στους παίκτες του ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ, που δεν θέλει απλά να προκριθεί ο Ολυμπιακός αλλά να κάνει και μία καλή εμφάνιση με πολλά γκολ στην έδρα της Φερεντσβάρος.

Ο Μεντιλίμπαρ από την πρώτη στιγμή έδειξε πως πιστεύει στους παίκτες του και τους μεταδίδει με κάθε ευκαιρία την πεποίθησή του πως είναι πολύ καλοί παίκτες και μπορούν να εκπληρώσουν με επιτυχία την όποια αποστολή.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ αυτό πρέπει να κάνει

Βίσση και Βανδή τραγουδούν στην Κωνσταντινούπολη – Τι αποκάλυψαν οι Τούρκοι για το κασέ τους

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μεντιλίμπαρ: Τι είπε στους παίκτες πριν το παιχνίδι με τη Φερεντσβάρος – Το παράδειγμα που έφερε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.