ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νικολακόπουλος – Μπορεί να μην μείνει κανείς από τους δανεικούς και όσους λήγουν τα συμβόλαιά τους!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος αναφέρθηκε στο ρόστερ του Ολυμπιακού και τα όσα αναμένεται να γίνουν.
Νικολακόπουλος – Μπορεί να μην μείνει κανείς από τους δανεικούς και όσους λήγουν τα συμβόλαιά τους!

Όλος ο Ολυμπιακός περιμένει να κλείσει το θέμα του προπονητή, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον Bwin Sport FM.

Ο γνωστός ρεπόρτερ, θέλησε να πάει και ένα βήμα παρακάτω, μιλώντας και για το ρόστερ της ομάδας και το πώς αυτό αναμένεται να διαμορφωθεί.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός πρέπει να αδειάσει αρκετά μεγάλο κομμάτι από τους παίκτες που έχει, αφού δεν μπορεί να βρεθεί πάλι με τόσους ποδοσφαιριστές όπως πέρσι.

Μάλιστα ξεκαθάρισε ότι από τους δανεικούς αλλά και από αυτούς που λήγουν τα συμβόλαιο τους, μπορεί να μην παραμείνει κανένας στην ομάδα.

Ακούστε αναλυτικότερα τα όσα είπε ο Κώστας Νικολακόπουλος:

Πηγή: Upopsi.gr

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.

?>