ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να δει το θέμα με τον Μπιέλ

Ο Μπιέλ δεν μπορεί να παίξει στα άκρα, ο Ολυμπιακός είχε δώσει 6 εκατομμύρια και στην Ισπανία κοιτούν την περίπτωσή του
Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να δει το θέμα με τον Μπιέλ

Εξελίσσεται τελικά σε θέμα του Πεπ Μπιέλ στον Ολυμπιακό. Ο 27χρονος Ισπανός χρησιμοποιείται και από τον Μαρτίνεθ ως εξτρέμ από την στιγμή που τη θέση στον άξονα καπαρώνει ο Φορτούνης. Δείχνει όμως και πάλι αυτό που έχει τονίσει η στήλη αλλά το βλέπει και ο καθένας.

Πως δεν είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να αγωνιστεί στα άκρα.

Ο Μπιέλ ταλαιπωρείται και μαζί του δείχνει να ταλαιπωρείται και όλη η ανάπτυξη του Ολυμπιακού.

Ήδη οι μουρμούρες έχουν κάνει την εμφάνισή τους για τον πρώην άσο της Κοπεγχάγης για τον οποίο η Ελληνική ομάδα δαπάνησε ένα ποσό κοντά στα 6 εκατομμύρια για να τον φέρει στη χώρα μας. Δε θα πρέπει να λησμονείται αυτό σε καμία περίπτωση.

Ο Μπιέλ φυσικά και δεν μπορεί να είναι χαρούμενος με τη θέση του. Είναι αγωνιστικό το θέμα, άσχετα αν φαίνεται πως η θέση στα άκρα του δίνει τρόπον τινά την παρουσία στη βασική 11άδα. Αν και βέβαια ακόμα είναι νωρίς.

Το ζήτημα είναι πως ο Μπιέλ δε θα έλεγε όχι να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Ο Ολυμπιακός βέβαια τον παραχωρεί μόνο με ένα ποσό κοντά σε αυτά που είχε δώσει. Λογικό και επόμενο αυτό.

Μόνο τυχαία δεν ήταν όσα είχαν ακουστεί/ακούγονται περί ισπανικών ομάδων.

Η La Liga είναι πρωτάθλημα που κανέναν δεν μπορεί να αφήσει ασυγκίνητο.

Ο Μπιέλ είχε αγωνιστεί στη Σαραγόσα πριν φύγει για τη Δανία και φαίνεται σα να έχει αφήσει κάτι unfinished στην πατρίδα του.

Το θέμα είναι πως με τόσα ανοιχτά ζητήματα στον Ολυμπιακό να υπάρχει ακόμα ένα και μάλιστα με έναν παίκτη που είχαν δοθεί τόσα λεφτά, μόνο καλό δεν κάνει στην ομάδα.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
?>