Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την τακτική του στην επένδυση ταλέντων δίνοντας συνέχεια με τον Μπαντιουγκού Φαντιγκά που ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία στις ακαδημίες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Στην Γαλλία αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός έχει κλείσει τον Μπαντιουγκού Φαντιγκά που είναι στο τελευταίο έτος του συμβολαίου του με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την τακτική του στην επένδυση ταλέντων δίνοντας συνέχεια με τον Μπαντιουγκού Φαντιγκά που ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία στις ακαδημίες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Με βάση τα όσα προέκυψαν από την Γαλλία αργά το βράδυ της Τετάρτης ο Ολυμπιακός στόχευσε στον Μπαντιουγκού Φαντιγκά. Ο 20χρονος μέσος φέρεται να έχει έρθει και στην Ελλάδα. Βέβαια κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Το σίγουρο είναι πως τα γαλλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι κοντά στον 20χρονο μέσο. Είναι μια περίπτωση σε και αυτή του Καρίμ Κονατέ που αποκάλυψε το Sportime. Δηλαδή ένας ακόμα Αφρικανός, μόνο που ο Φαντιγκά είναι γεννημένος στην Γαλλία κι έχει καταγωγή από το Μάλι.

Πρόκειται για μια ανακάλυψη του Κριστιάν Καρεμπέ. Που πέρασε από το τσεκ του Φρανσουά Μοντέστο ενώ το ΟΚ φέρεται να έδωσε και ο Ζοσέ Ανιγκό.

Ο Φαντιγκά είναι ένας δημιουργικός χαφ που μπορεί να παίξει και σαν 10άρι. Βρίσκεται στην λήξη του πρώτου επαγγελματικού του συμβολαίου με την Παρί Σεν Ζερμέν. Το υπέγραψε το 2018 και ήταν 3ετές όπως συμβαίνει υποχρεωτικά γι’ αυτές της ηλικίες

Μάλιστα έχει καταγράψει 10 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με την Παρί Σεν Ζερμέν, όλες πέρσι, με συνολικά 96 αγωνιστικά λεπτά. Φέτος δεν έχει καταγραφεί κάποια αγωνιστική του παρουσία.

Το σίγουρο είναι πως ετοιμάζεται να φύγει από το Παρίσι και να εγκατασταθεί στην Αθήνα. Ο Ολυμπιακός λειτούργησε μυστικά όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις. Η υπόθεση ήθελε λεπτούς χειρισμούς. Γιατί υπήρχαν κι άλλες ομάδες που τον ήθελαν. Αλλά κι επειδή είναι και η Παρί Σεν Ζερμέν που μπορεί να αντιδρούσε.

Ωστόσο στην Γαλλία επιμένουν να λένε πως η ιστορία είναι τελειωμένη. Ο Ολυμπιακός τα έχει βρει σε όλα και θα κάνει δικό του τον Φαντιγκά. Φυσικά και δεν μπορεί να το επιβεβαιώσει αφού ο νεαρός έχει ακόμα συμβόλαιο. Εκτός κι αν υπάρξει εξέλιξη με λύση του συμβολαίου του έξι μήνες πριν ολοκληρωθεί. Και έρθει ο 20χρονος χαφ από τώρα για να εγκατασταθεί στην Αθήνα.

Πάντως φέρεται να έχει πάρει μια πρώτη γεύση, ενώ είδε και τις εγκαταστάσεις στο Ρέντη, όπως και το Καραϊσκάκη.