Ο Ολυμπιακός στράφηκε ήδη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στους παίκτες και για την εικόνα τους με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Ο Ολυμπιακός και να θέλει δεν μπορεί να αφήσει έτσι εύκολα την ήττα από την Άιντραχτ, με τον Πέδρο Μαρτίνς να ήταν δυσαρεστημένος και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ να έρχεται στην καλύτερη στιγμή.

Μια αποτυχία, καλύπτεται από μια μεγάλη επιτυχία. Και οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν σύντομα την δυνατότητα να δώσουν απάντηση για το άσχημο αποτέλεσμα στην Φρανκφούρτη.

Από Πέμπτη σε Κυριακή το χρονικό διάστημα είναι μικρό. Και οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να ξεπεράσουν γρήγορα την ήττα που γνώρισαν.

Οι παίκτες μπορεί να είχαν σκυφτά κεφάλια, αλλά η περισυλλογή τους πλέον έχει να κάνει με τον ντέρμπι της Κυριακής.

Θα ήθελαν να γίνει ακόμα και σήμερα, για δείξουν σε όλους την δεδομένη ποιότητα τους. Από τα λόγια όμως πρέπει να περάσουν στα έργα. Και αυτό επιθυμούν να κάνουν. Με αποτέλεσμα να μην ειπώθηκαν πολλά μετά το τέλος του ματς στο ξενοδοχείο.

Η συζήτηση στο ξενοδοχείο

Κάτι που δεν ισχύει για τον Πέδρο Μαρτίνς και το επιτελείο του. Μαζί με τους αναλυτές έγινε μια πρώτη αποτίμηση. Και ήδη ετοιμάζονται τα βίντεο με τα λάθη για την καλύτερη ανάλυση τους.

Οι κουβέντες τους τράβηξαν ώρα και είναι δεδομένο πως πήραν ένα μάθημα. Ο Μαρτίνς ήταν δυσαρεστημένος από το γεγονός πως οι παίκτες παρασύρθηκαν στον ρυθμό της Άιντραχτ. Έχασαν την συγκέντρωση τους, άνοιξαν οι γραμμές κι έκαναν ότι δεν έπρεπε να κάνουν.

Φυσικά και βοήθησε και ο ίδιος γι’ αυτό αφού η ενδεκάδα ήθελε ένα μικρό «φρεσκάρισμα». Έστω και αν αυτό δεν του έβγαινε. Οι αντιδράσεις θα ήταν καλύτερες, αν συνέβαινε αυτό.

Στην προπόνηση που έγινε στην Φρανκφούρτη το πρωί, ο Μαρτίνς μίλησε στους παίκτες. Εξέφρασε, μεταξύ άλλων και τα παράπονα του για την εικόνα τους. Για το γεγονός πως δεν έπαιξαν σαν Ολυμπιακός. Έκανε διάφορες παρατηρήσεις.

Το Σάββατο στο Ρέντη θα γίνει λεπτομερή ανάλυση του ΠΑΟΚ. Δεν αποκλείεται να ειπωθούν και διάφορα για όσα έγιναν την Πέμπτη. Θα γίνει κίνηση ανασύνταξης του ηθικού. Σε αυτό βοηθούν ήδη οι Έλληνες και θα γίνει μεγαλύτερο «φροντιστήριο» το Σάββατο.

Κοινώς ο Ολυμπιακός μπαίνει άμεσα σε κλίμα ΠΑΟΚ. Και δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε πως η ήττα στην Φρανκφούρτη μπορεί να είναι ευεργετική.

Αναφορικά με την ενδεκάδα το πλάνο θα κλειδώσει την Κυριακή. Υπάρχουν οι πρώτες σκέψεις και μέσα σε αυτές είναι και ο Γκάρι Ροντρίγκες!