Πέδρο Μαρτίνς: Ο Πορτογάλος άφησε αιχμές για τη διαιτησία του Σλοβάκου Σλάβκο Βίντσιτς

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναφέρθηκε στη διαιτησία του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός αφήνοντας αιχμές για τον Βίντσιτς

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε μετά το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας του, αλλά και στην προσέγγιση που είχε ο διαιτητής Σλάβκο Βίντσιτς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός  αναφέρθηκε στη διαιτησία του ντέρμπι τονίζοντας πως οι συνεχόμενες διακοπές από τον άρχοντα της αναμέτρησης επηρέασαν αρνητικό τον ρυθμό του Ολυμπιακού, ενώ άφησε αιχμές ότι ο Βίντσιτς έδειξε ανοχή στα σκληρά μαρκαρίσματα βγάζοντας πολύ αργά τις κάρτες.

Για την εικόνα της ομάδας του και τη διαιτησία ο Πέδρο Μαρτίνς είπε:

«Η ομάδα μου έδειξε περισσότερη θέληση να νικήσει το ματς. Είχαμε καλύτερες φάσεις και καλύτερη εικόνα. Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε κάποιες μεταβιβάσεις στο ματς για να κάνει φάσεις. Ήταν κακή η διαχείριση του διαιτητή στον αγώνα. Τα λεπτά της διακοπής είναι περισσότερα από τα λεπτά που παίξαμε και αυτό είναι κακό για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Ο διαιτητής πραγματικά ήταν λες και ήθελε να ευνοήσει τους παίκτες το Παναθηναϊκού. Άφησε το σκληρό παιχνίδι και άργησε να βγάλει τις κίτρινες κάρτες. Ήταν ένα ματς με αρκετές διακοπές και σταματημό του ρυθμού. Οι παίκτες μου έπαιξαν την Πέμπτη και ήρθαν εδώ να παίξουν ένα γρήγορο ματς, αλλά οι συνεχείς διακοπές από τον διαιτητή δεν το επέτρεψαν αυτό και δεν είναι ωραίο για το ποδόσφαιρο.

Ξέρετε ότι εδώ και 4 χρόνια θέλω να είμαι προσεκτικός στις δηλώσεις μου και πως ζω το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ωστόσο αυτό που βλέπω σήμερα δεν μου αρέσει και δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να αντέξω τόσο κακές διαιτησίες οι οποίες κάνουν κακό στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πραγματικά είναι κάτι το οποίο λυπόμαστε. Ο Ολυμπιακός έπαιξε ποδόσφαιρο και έδειξε ότι είναι η ομάδα που ήθελε να νικήσει».

Σε ερώτηση για τη συνεργασία των Ελ Αραμπί και Τικίνιο και το γεγονός πως δεν σκόραρε ο Ολυμπιακός, ο Πέδρο Μαρτίνς απάντησε: «Οφείλεται στην αξία του αντιπάλου ο οποίος εμπόδιζε τις επιθέσεις μας, αλλά οι διακοπές στερούν την επιθετική προσπάθεια της ομάδας. Το ματς αυτό στιγματίστηκε από την κακή διαιτησία».