ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θύρα 7: Έκανε αυτοκριτική, έκραξε Χάμες, Μαρσέλο και «τελείωσε» Ελ Αραμπί!

Η Θύρα 7 έκανε τον απολογισμό της χαρακτηρίζοντας αποτυχημένη τη φετινή σεζόν του Ολυμπιακού.
Θύρα 7: Έκανε αυτοκριτική, έκραξε Χάμες, Μαρσέλο και «τελείωσε» Ελ Αραμπί!

Η σεζόν τελείωσε! Ο Ολυμπιακός είδε την ΑΕΚ να αλώνει το Φάληρο και έτσι οι φετινοί στόχοι χάθηκαν. Γι’ αυτό και η Θύρα 7 βγήκε μπροστά.

Τη Δευτέρα (24/4) οι οργανωμένοι φίλοι του Ολυμπιακού τοποθετήθηκαν για τη φετινή σεζόν. Ουσιαστικά έκαναν έναν απολογισμό. Αναφέρθηκαν στα πολλά λάθη που έγιναν.

Μίλησαν για τις αλλαγές προπονητών, επιτέθηκαν σε Μαρσέλο και Χάμες, ενώ εξαπέλυσαν βέλη για τον Ελ Αραμπί. Υποκλίθηκαν μόνο στον Βαλμπουενά.

Δεν παρέλειψαν να τονίσουν πως λάθη έκανε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως και να αφήσουν αιχμές για κάποιους από το περιβάλλον του.

Ακόμη η Θύρα 7 αναφέρθηκε τόσο στην κυβέρνηση όσο και στην ΕΠΟ. Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τη διαιτησία έχει ξανά αναφορά στην Κυβέρνηση και σε αυτό το κλίμα κινήθηκε και η τοποθέτηση των οργανωμένων.

Να σημειωθεί πως έγινε αναφορά και στους οπαδούς που μπούκαραν με την ΑΕΚ. «Τα χθεσινά επεισόδια είναι μόνο η αρχή», ξεκαθαρίστηκε.

Η ανακοίνωση: «Η χρονιά χτες ουσιαστικά τελείωσε, από την στιγμή που η μάχη για το πρωτάθλημα που είναι ο αδιαπραγμάτευτος στόχος του Ολυμπιακού, χάθηκε μετά από 3 χρόνια σερί κατακτήσεων του.

Είναι η μόλις 5η χρόνια χωρίς πρωτάθλημα τα τελευταία 27 χρόνια! Αλλά είναι σίγουρα μια χρονιά αποτυχημένη!

Η Θύρα 7 έχει ευθύνες και ιστορία και ποτέ δεν μασάει τα λόγια της, όποτε ήρθε η στιγμή να τοποθετηθούμε συνολικά για ΟΛΑ!

Μας είναι παντελώς αδιάφοροι, οι ΑΠΟΝΤΕΣ από τα δρώμενα του Ολυμπιακού και σαν πρόσωπα αλλά και η άποψη τους, αυτών που η προσφορά τους είναι ΜΗΔΑΜΙΝΗ στον σύλλογο γενικά, αλλά Η ΓΛΩΣΣΑ τους μεγάλη!

Ο Ολυμπιακός ποτέ δεν είχε ανάγκη από ΑΠΟΨΕΙΣ, αλλά από προσφορά και ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ειδικά στα δύσκολα των ανθρώπων που τον αγαπούν!

Φέτος είδαμε τον χειρότερο Ολυμπιακό της δωδεκαετίας, ένα Ολυμπιακός που σίγουρα ΔΕΝ ήταν αυτός που ονειρευόμαστε από τον περασμένο Ιούνιο!

Μόνο η Θύρα 7 το πίστεψε και πάλεψε για να κατακτηθούν οι φετινός στόχοι ΕΜΠΡΑΚΤΑ και οποίος διαφωνεί με αυτό είτε είναι τυφλός είτε εχθρός της!

Τα λάθη της φετινής χρονιάς ΠΟΛΛΑ!

Εκ του αποτελέσματος ήταν λάθος η ανανέωση του Μάρτινς, ενώ όλοι βλέπαμε την φθίνουσα πορεία που είχε η ομάδα την περσινή χρονιά μαζί του, ειδικά μετά τα Χριστούγεννα η προσφορά του στο σύλλογο είχε αρχίσει να φτάνει στο τέλος της!

Ο ερχομός του Κορμπεράν ενός προπονητή ανέτοιμου και άπειρου να αναλάβει μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό και φυσικά του Μίτσελ που ότι ήταν να δούμε το είχαμε δει στην πρώτη του θητεία!

Πολλοί παίκτες ανάξιοι να φορούν την φανέλα του Ολυμπιακού!

Βεντέτες που δεν πρόσφεραν ούτε στο ελάχιστο από αυτά που περίμενε ο κόσμος από αυτούς!

Ο Ελ Αράμπι ενώ ανανέωσε με μεγάλη δυσκολία στα 37 του, με 2 εκατομμύρια ευρώ και ήταν σκιά του καλού εαυτού του!

Ο Μαρσέλο που η υποδοχή του έγραψε ιστορία και ο κόσμος πίστεψε σε αυτόν τον μυθικό παίκτη, ήρθε εδώ για διακοπές!

Ο Χάμες που άλλες ελληνικές ομάδες μόνο να τον ονειρευτούν μπορούν, ήταν θαμώνας σε στριπτιτζάδικα κάθε Σάββατο!

Για αυτούς που δεν είχαμε προσδοκίες δεν θα αναφερθούμε καθόλου.

Να πούμε ένα ΜΠΡΑΒΟ στον τεράστιο Ματιέ Βαλμπουενά για την προσφορά του και για το απαράμιλλο Ολυμπιακό πάθος του σε κάθε αγώνα σε κάθε προπόνηση!

Έχει τον ΣΕΒΑΣΜΟ μας!

Οι υπόλοιποι κάντε την αυτοκριτική σας και όσοι δεν μπορείτε να φοράτε αυτή την ΙΕΡΗ φανέλα και έχετε τσίπα, κάντε αυτό που ΠΡΕΠΕΙ!

Για όλα τα παραπάνω η ΕΥΘΥΝΗ ανήκει στον πρόεδρο!

Πάμε τώρα και σε εσάς τους ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥΣ ΒΟΘΡΑΤΖΗΔΕΣ που περιμένετε στη γωνία, να μας ρίξετε στην εσωστρέφεια αλλά πάντα ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΕΤΕ!

Ο πρόεδρος το πάλεψε ΜΟΝΟΣ του, δίπλα σε εμάς μέχρι το τέλος ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ!
Έπρεπε να είχε καταλάβει ότι πολλοί δεν άξιζαν αυτά τα χρήματα που έδωσε, τα χρήματα που είναι
4 πλάσια από αυτά που δίνουν οι αντίπαλοι μας!

Έπρεπε, να είχε φέρει και να είχε δώσει σε ένα προπονητή κορυφαίου επιπέδου, το τιμόνι της ομάδας και τον απόλυτο έλεγχο, ώστε να φτιάξει ομάδα και να κερδίσει τους βρώμικους αντιπάλους του,τ ην κυβέρνηση, την επο και τις ομαδούλες που αυτοί έχουν υπό την προστασία τους!

Να ΣΤΕΛΕΧΩΣΕΙ την ομάδα με σοβαρούς και καταξιωμένους επαγγελματίες, να διώξει τους αυλοκόλακες, που νομίζουν ότι προσφέρουν και διοικούν με το να τον γλύφουν και να κρύβουν την αλήθεια για να κρατάνε την θεσούλα τους!

Δεν αναφερόμαστε φυσικά στον ΜΙΧΑΛΗ και τον ΚΩΣΤΑ που έχουν ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ την ζωή τους στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Έχουμε απόλυτη ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ στον πρόεδρο του Ολυμπιακού γιατί έχει ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ έμπρακτα την αγάπη του στο σύλλογο!

Απ’ την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την ομάδα με μεγάλα χρέη προς τρίτους, μια ομάδα που είχε βγει 5η στο πρωτάθλημα και είχε απέναντι της, τον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό που είχε ήδη ΣΤΗΣΕΙ παράγκα με τον Πατέρα και τους άλλους!

Έκανε τεράστιες επενδύσεις, ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ το τότε σύστημα πάλι κόντρα σε όλους και έφτιαξε μια ακόμα ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ αυτοκρατορία με 10/12 πρωταθλήματα, τεράστιες ευρωπαϊκές νίκες, ΘΡΥΛΙΚΕΣ προκρίσεις και έβαλε τον Ολυμπιακό στις 30 κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης!

Όσα δηλαδή οι αντιολυμπιακοί ονειρεύονται ΜΙΑ ΖΩΗ!

Όταν το 2018-2019 η βρώμικη εξυγίανση με την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, μας έκλεψε δύο ακόμα πρωταθλήματα που τα μοίρασε στους δύο συμμάχους ΚΑΙ ΠΑΛΙ έφτιαξε ομαδάρα και τους ΔΙΕΛΥΣΕ παίρνοντας 3 σερί πρωταθλήματα με τεράστιες διάφορες που τα παραδέχτηκαν ΟΛΟΙ!

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ, κόντρα στον κάβουρα που έριξε την ομάδα του για να γλιτώσει τα χρέη της, κόντρα στον Ρώσο που αγόρασε ολόκληρη κυβέρνηση και πλήρωνε παραρτήματα για να ισοφαρίσει τα πρωταθλήματα του άρη και τον Αλαφούζο που έριχνε λάσπη με τους βόθρους του που αναγκαστικά ΕΔΩΣΕ στον Ρώσο.

Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία με το να παίρνει ΠΑΝΑΞΙΑ τα πρωταθλήματα, ενώ οι αντίπαλοι του καμάρωναν που ελέγχουν την επο, τις αγορασμένες ενώσεις και την διαιτησία!

Εσείς οι ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ της επο, τα ξεδιάντροπα έργα και ημέρες σας θα σας ακολουθούν για ΠΑΝΤΑ!

Όλα αυτά που κάνατε ειδικά την φετινή χρονιά, στο πιο ξεφτιλισμένο πρωτάθλημα όλων των εποχών, αυτό της “ΜΑΣΑΣ” της ΜΕΖΟΥΡΑΣ και της “ΜΕΘΗΣ”, με αποκορύφωμα την χτεσινή σφαγιαστική διαιτησία που ξεπέρασε ακόμα και την σφαγή του Κέλετ στην Λεωφόρο θα στιγματίζει για πάντα τις ζωές σας!

Η Θύρα 7 ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ και το έχει αποδείξει!

Τον χειρότερο Ολυμπιακό της δωδεκαετίας με την αλλαγή 4 προπονητών και 50 παικτών, χρειάστηκε να επιστρατεύσετε όλη την βρωμιά και την δυσωδία σας για να τον νικήσετε!

Να δούμε διαιτησίες και σφυρίγματα που είχαμε να δούμε από την εποχή του Βαρδινογιάννη, που το μόνο που τους ένοιαζε όλους ήταν να μην παίρνει πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός!

Αυτό ήθελε και ο Μπαλτάκος άλλωστε και το δήλωσε και δημόσια όταν ανέλαβε!

Από εδώ και πέρα αναλαμβάνουμε εμείς και θα τα πούμε με έναν ένα προσωπικά, που έβγαλε γλώσσα και λέρωσε το στόμα του για τον ΘΡΥΛΟ!

Όσον αφορά στην κυβέρνηση, που ΕΠΕΤΡΕΨΕ να γίνουν όλα αυτά τα όργια επί ημερών της, από την ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ επο, να της θυμίσουμε ότι κάποτε ο Κοντονής ΑΠΟΦΑΣΙΖΕ ποτέ θα γίνει ένας τελικός κυπέλλου, ΑΛΛΑΖΕ ΤΟΝ διαιτητή και τους επόπτες!

Εσείς έχετε την ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ευθύνη, για την ΚΛΟΠΗ αυτού του πρωταθλήματος, θέλετε να το δώσετε στον εκπρόσωπο τύπου του κόμματος σας τον Αλαφούζο, αλλά δυσκολεύεστε, γιατί ο λαθρέμπορος κάνει κουμάντο στα υπόγεια του Μαξίμου λόγω της στενής τους σχέσης με το οικογενειακό σας περιβάλλον…

Είστε σε ΑΔΙΕΞΟΔΟ και εμείς το απολαμβάνουμε!

Η επιλογή σας, ήταν να ΑΔΙΚΗΣΕΤΕ κατάφωρα τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του, θα πορευτείτε με τις επιλογές σας, εμείς ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΤΕ!

Υ.Γ 1 Το ποιος θα πάρει το πιο ξεφτιλισμένο πρωτάθλημα όλων των εποχών από τους δυο ΚΛΕΦΤΕΣ μας αφήνει αδιάφορους, δουλειά των παικτών μας είναι να κερδίσουν όλα τα παιχνίδια που απέμειναν!
Δεν έχουν δικαίωμα επιλογής γιατί τότε θα έχουμε ΑΛΛΑ!

Υ.Γ2 Τα χτεσινά επεισόδια είναι μόνη η αρχή, η ΑΔΙΚΙΑ, κάνει την οργή μας να ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ!».

Αξίζει να διαβάσεις
Μαρινάκης και Καρυπίδης από φίλοι είναι πλέον απέναντι – Η επόμενη μέρα στον Άρη – Η συνεργασία με ΑΕΚ και τα «deals» με τον Παναθηναϊκό

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.