ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οπαδική βία: Το μαζεύει ο Μητσοτάκης – Κεκλεισμένων μόνο στο ποδόσφαιρο!

Χαμένα τα έχουν στην Κυβέρνηση σε ότι αφορά τα μέτρα για την οπαδική βία. Επικρατέστερο σενάριο πλέον το κεκλεισμένων μόνο στο ποδόσφαιρο.
Οπαδική βία: Το μαζεύει ο Μητσοτάκης – Κεκλεισμένων μόνο στο ποδόσφαιρο!

Δεν ξέρουν τι τους γίνεται στην Κυβέρνηση σε ότι αφορά την οπαδική βία και τα μέτρα που θα λάβουν. Από χίλια κύματα περνάει οι αποφάσεις που θα εξαγγελθούν από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο. Πιθανότερο σενάριο πλέον το κεκλεισμένο των θυρών μόνο στους ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Από εκεί που πηγαίναμε για λουκέτο σε όλες τις αθλητικές διοργανώσεις μέχρι νεωτέρας, η Κυβέρνηση φαίνεται να αλλάζει τον αρχικό της σχεδιασμό. Δεν είναι ακόμα κάτι οριστικό, αφού οι πιέσεις που δέχεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης από πολλούς αθλητικούς παράγοντες και όχι μόνο, μοιάζει πιθανό να πιάσουν τόπο.

Το πρωί της Δευτέρας έμοιαζε δεδομένη η απόφαση που θα έπαιρνε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Κυβέρνηση για τα μέτρα αντιμετώπισης της οπαδικής βίας. Για την ακρίβεια, τα μέτρα μη αντιμετώπισης. Διότι, το λουκέτο και το να μην πηγαίνει κανείς στους αγωνιστικούς χώρους δεν είναι αντιμετώπιση, είναι το απόλυτο τίποτα. Αυτό είχαν αποφασίσει.

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να… πληρώσει τη νύφη, μόνο το ποδόσφαιρο. Με άλλα λόγια, οι αγώνες μπάσκετ στη Euroleague, αλλά και στα υπόλοιπα αθλήματα είναι πιθανό να γίνουν κανονικά με κόσμο. Καταστροφικό σενάριο παραμένει αυτό, ούτως ή άλλως, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχουν «τελικοί» για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στην Ευρώπη.

Ας μην το «δένουμε» κιόλας βέβαια. Διότι, η κατάσταση είναι ρευστή. Είναι ηλίου φαεινότερο πως δεν ξέρουν πως να χειριστούν την κατάσταση στο Μαξίμου.

Οπαδική βία – Τι έλεγαν τα ρεπορτάζ πριν λίγο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οπαδική βία: Το μαζεύει ο Μητσοτάκης – Κεκλεισμένων μόνο στο ποδόσφαιρο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…