ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Αυτό ήταν! Τέλος! Θα ανανεώσει ο Αϊτόρ

Ο Αϊτόρ χτυπήθηκε από τη μοίρα αλλά όλα δείχνουν πως αυτό δε θα αλλάξει τον σχεδιασμό και ο Παναθηναϊκός θα του ανανεώσει το συμβόλαιο
Παναθηναϊκός: Αυτό ήταν! Τέλος! Θα ανανεώσει ο Αϊτόρ

Παναθηναϊκός: Αδικία. Μεγάλη. Εξαιρετικός, εδώ και 1,5 χρόνο, κουβάλησε τον Παναθηναϊκό, πέρυσι έφτασε έως και το Κύπελλο η ομάδα του, φέτος δείχνει έως τώρα η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, κάνοντας το 9 στα 9.

Αδικία. Ο τραυματισμός του Αϊτόρ φυσικά. Άσχημο για κάθε παίκτη τέτοιο συμβάν. Ο Ισπανός ήταν σε mode για μεγάλα πράγματα και η φετινή του συνεισφορά θα σταματήσει στα 9 ματς, 8 γκολ και 2 ασίστ.

Τι γίνεται τώρα με το μέλλον του. Λαϊκή απαίτηση φυσικά η ανανέωση του συμβολαίου του που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023.

Πλέον, η παραμονή στην Ελλάδα δείχνει να είναι η καλύτερη λύση για τον Αϊτόρ μια και εδώ υπάρχει ένα περιβάλλον που ούτε θα τον πιέσει για επιστροφή γρήγορη, συν του ότι είναι ιδιαίτερα αγαπητός.

Και μάλιστα σε μια χώρα που είναι αποδεκτός και από τους αντιπάλους. Αυτά, δηλαδή το περιβάλλον που ζει, φυσικά και μετράνε για κάθε παίκτη.

Από την άλλη, αν και δεν είναι να συζητιούνται τέτοια πράγματα τη δεδομένη χρονική στιγμή, η ανανέωση δε θα έρθει με συμβόλαιο στα 800.000- 1 εκατομμύριο που ακουγόταν.

Αλλά κάτω από 400-500 δύσκολα να πάρει ο Αϊτόρ.

Πάντως, όπως και να έχει και πρώτα απ΄ όλα να πάνε όλα καλά με την αποκατάστασή του, όλα δείχνουν πως τα πρώτα μηνύματα για την ανανέωση του 26χρονου Ισπανού winger, είναι θετικά.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Ακολουθήστε τον Agent Greek και στο Twitter!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Αυτό ήταν! Τέλος! Θα ανανεώσει ο Αϊτόρ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.