Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να κάνει δικό του τον Βιτίνιο, αλλά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έριξε άκυρο . Η περίπτωση του Μπερνάρντ ταιριάζει καλύτερα από πολλές απόψεις στον Σέρβο τεχνικό του «τριφυλλιού».

Ο Σέρβος τεχνικός του Παναθηναϊκού ξεψειρίζει κάθε περίπτωση παίκτη πριν τον αποκτήσει. Ο Μπερνάρντ κερδίζει τον Βιτίνιο σε χαρακτήρα.

Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να κάνει δικό του τον Βιτίνιο, αλλά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έριξε άκυρο . Η περίπτωση του Μπερνάρντ ταιριάζει καλύτερα από πολλές απόψεις στον Σέρβο τεχνικό του «τριφυλλιού».

Το θέμα όπως αναφέρει το Sportime της Δευτέρας και η στήλη «Agent Greek» είναι γιατί ο τεχνικός της Αθηναϊκής ομάδας δεν ήθελε τον Βιτίνιο.

Μιλάμε για έτοιμο παίκτη, με ρυθμό, δεν θα χρειαζόταν μεγάλο διάστημα προσαρμογής στον Παναθηναϊκό. Πάει αυτός όμως.

Ο Μπερνάρντ είναι αυτή τη στιγμή στο προσκήνιο και προκαλεί ενθουσιασμό στον κόσμο του «τριφυλλιού». Υπάρχουν κάποιο που απορούν όμως πως ο ένας δεν «κόλλαγε» στο σχήμα και πως ο άλλος θα… χαλούσε τα αποδυτήρια.

Θα δώσουμε δίκιο εδώ στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Μπορεί να καθυστερεί τις μεταγραφές, αλλά το ψάχνει από χίλιες μεριές πριν πάρει έναν παίκτη.

Χαρακτήρα, συνήθειες, τρόπο ζωής, οικογενειακή κατάσταση, τα πάντα! Με άλλα λόγια, αν ο Γιοβάνοβιτς θεωρεί πως ο Μπερνάρντ σαν χαρακτήρας κολλάει καλύτερα στην ομάδα του σε σχέση με τον Βιτίνιο, έτσι και θα είναι. Και κάτι ακόμα. Αγωνιστικό αυτή τη φορά.

Ο Μπερνάρντ μαρκάρει περισσότερο, επομένως  μπορεί να παίξει, α λα Βιγιαφάνιες, σαν τρίτος χαφ σε μια πιο επιθετική ενδεκάδα. Από πολλές μεριές ταιριάζει περισσότερο ο Μπερνάρντ λοιπόν…

Παναθηναϊκός: Προφορική συμφωνία με τον Μπερνάρντ!

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες που έρχονται στο φως, ο Παναθηναϊκός ήδη έχει συμφωνήσει με τον Βραζιλιάνο για να φορέσει τη φανέλα του και να υλοποιήσει τα σχέδια του Γιοβάνοβιτς.

Η μεταγραφή δεν έχει ακόμα τελειώσει οριστικά φυσικά, αφού θα πρέπει να μείνει ελεύθερος ο παίκτης από την ομάδα με την οποία και δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Ωστόσο όλα δείχνουν πως θα γίνει και αυτό και θα πέσουν οι υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Αθλητικές ειδήσεις

Οι καμπύλες της γυναίκας του Ντόουγκλας Λουίζ είναι από άλλο πλανήτη!

Παναθηναϊκός: Χαμός στο Twitter! «Αν πάρουμε Μπερνάρντ αγοράζω και φανέλα Πούγγουρα»

Αυτός είναι ο συμπληρωματικός του Μπερνάρντ αν ο Παναθηναϊκός πάει για δεύτερο μεσοεπιθετικό