Sportime

Παναθηναϊκός και Μπενίτεθ χώρισαν με 5,7 εκατ ευρώ

Ο Παναθηναϊκός έλυσε τη συνεργασία με τον Ράφα Μπενίτεθ καταβάλλοντας αποζημίωση 5,7 εκατ ευρώ ενώ αίσθηση προκάλεσε η αντίδραση του Μλαντένοβιτς.

Διονύσης Αντωνέλλος 1 λεπτά ανάγνωσης
rafa benitez, panathinaikos
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε το κεφάλαιο Μπενίτεθ με αποζημίωση 5,7 εκατ ευρώ.

Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να βάλει τέλος στη συνεργασία του με τον Ράφα Μπενίτεθ καταβάλλοντας ένα τεράστιο ποσό για να ολοκληρωθεί το διαζύγιο με τον Ισπανό τεχνικό καθώς η αποζημίωση άγγιξε σύμφωνα με πληροφορίες τα 5,7 εκατομμύρια ευρώ.

Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές έκλεισε το βράδυ της Παρασκευής με τον Ράφα Μπενίτεθ να αποχωρεί από τον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά από μία σεζόν γεμάτη πίεση και εσωτερική ένταση. Το ποσό της αποζημίωσης που συμφωνήθηκε προκάλεσε αμέσως συζητήσεις καθώς τα 5,7 εκατομμύρια ευρώ τοποθετούν αυτή την υπόθεση ανάμεσα στις ακριβότερες αποχωρήσεις προπονητή στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια.

ΠΑΟ news: Ειδήσεις και νέα

Παναθηναϊκός: Αλλάζουν πολλά στον Ερασιτέχνη

Τέλος ο Μπενίτεθ (updated)

Επίσης σε κατηγορίες: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Διονύσης Αντωνέλλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα